Jump to content
IGNORED

Bundes Liga 18/19

John Coltrane

Recommended Posts

Posted

Gol u 14.sekundi. Bayern svakom sledecom utakmicom postavlja novi nivo neozbiljnosti, neorganizovanosti.. cak i da okrenu ovo nebitno je jer probleme koje imaju u igri ne resavaju mesecima.

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• John Coltrane

232

• Strahan

218

• MiddleClass

96

• Grandilof

74

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Bajern je prosle sezone imao 4 poraza, a vec veceras moze imati 5. Generalno proslih sezone, neka me Strahan ispravi, su uglavnom imali 1,2, poraza i vec u ovo doba imali 20+ od drugoplasiranih.

E, sad, najcrnje je sto BVB i Favr takodje rasipaju bodove, pa cak ni ovoliko los Bajern nije van najuze konkurencije za salataru.

Posted

Dobro nije Dortmund mnogo rasuo bodova, 15/5/1 je ipak strasan rezultat, i posavili su neki rekord za njih. Ono sto je tacno i sto ne valja sto su usli u seriju i to na najcnje nacine, 3 komada u 15 minuta i slicno. I ovo za Bayern je tacno kakvi god da su bice lagano u igri za titulu, uspevaju nekako da dobijaju.

Posted

Ne znam da li si gledao proslo kolo - vodili su 3:0 protiv Hoffea 3:3 kraj, protiv Herte kuci su primili gol u nadoknadi sa penala za 2:2 i izgubili su prilicno lako od Fortune.
Na to "rasipanje bodova" sam mislio.

Bajern izjednaci na samom kraju poluvremena.

Posted

Ma gledao sam svaku, cak napisah gore 3 komada u 15 minuta. Razumem sta hoces da kazes, stoji.

A ovo kao da sam znao da ce ga poprimiti pre poluvremena...

Posted

bajern se izvuko veceras. lose je sve ovo, jos su se povredili thiago i coman,ovaj drugi dobio bezveze udarac na samom kraju utakmice.

jeste bajern ziv zahvaljujuci losoj formi bvb u poslednje vreme ali mnogo veci problem od bodovnog zaostatka su igra i greske. neozbiljno za nivo ekipe bajerna.

Posted

vfb - bez komentara vise

volfsburg u dobroj seriji

Posted

Foland za Haverca koji je ostajen sam kao duh. Inace Bos pokusava sa Brantom nesto slicno sto je Pep uspesno uradio sa KDB. 

Posted

Dortmund veceras ne daje gol ovom autobusu i onda ga poprima negde u 75. min, mmw... :dry:

Posted

Ma sudija duvaj ga, i daj bre ovo ne moze ovako svaki korner po 2-3 minuta prekid.

I jos se ovaj golman bas nameracio na Gotze-a veceras...

Posted

Kvalitetno potrosenih dva sata. Gotze je morao dati jedan pored svega. Onog Pereiru suspendovati barem koju.