Jump to content

Bundes Liga 18/19

Featured Replies

sutra jos 2 meca pa pauza od 18.1. bayern @ hoffe je otvaranje, jos jedno tesko gostovanje.

bvb u prvom prolecnom kolu ide @ leipzig

lomim se ko me najvise razocarao u prvom delu sezone. mozda vfb ipak. renshke je sastavio dobar tim ali korkut i weinzerl nisu uspeli da sloze ekipu. nesto se sramezljivo provlacilo da bi klinsman mogao da ih preuzme, to bi bilo zanimljivo.

naj utisak u prvom delu - bvb i bmg

ovi moji u poslednje vreme poceli da pobedjuju. igraju nekako ruzno ali pobede vs leipzig i ova danas su mozda pokazatelj kako dalje. niko jace utakmice igra sa 2 zadnja vezna, od kojih je jedan uvek kimmich a drugog menja u zavisnosti od povreda... videcemo da li pada neko pojacanje na zimu, iskreno ne verujem.

fortuna zasluzuje pohvale za 3 vezane pobede.

svi nasi igraci su odigrali odlicno. ne secam se kad smo ovoliko igraca imali u buli. meni uz jovica, grujic deluje najozbiljnije

mislim da su za ispadanje vidjeni 1 fcn i h96

Elita menja trenera: Heiko Herlich OUT - Peter Bosh IN

Bajern se skupio i nije se desio neki veci raspad, i mislim da su pored tih -6 glavni kandidat za titulu. Voleo bih da uzme neko drugi (citaj BVB) ali sumnjam da ce izdrzati, ipak su punih mladih igraca i bice tu oscilacija (kao npr protiv Dizeldorfa)

2 hours ago, assignment said:

Auh. Saučešće Elitistima.

On 23.12.2018. at 4:27, assignment said:

Bajern se skupio i nije se desio neki veci raspad, i mislim da su pored tih -6 glavni kandidat za titulu. Voleo bih da uzme neko drugi (citaj BVB) ali sumnjam da ce izdrzati, ipak su punih mladih igraca i bice tu oscilacija (kao npr protiv Dizeldorfa)

Узеће Борусија, то је та сезона. Бунец ми је ове сезоне јако готиван. Скоро као Премијершип.

Genijalno

• 2 weeks later...

BVB prodao Pulisica za 64 miliona, a prelazak u Celzi ne odmah, vec na kraju ove sezome.

Kazu da je Pulisicu decacki san da igra u PL i da nije bilo sanse da potpise nov ugovr...

То значи да Азар иде у Шпанију. Велико је питањ да ли је добар клуб изабрао.

Steta za Pulisica. Dobar posao za bvb.

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

naldo je presao u monako

romano schmid novi igrace bremena, dosao iz salzburga

Pavard u bajernu

• Author
7 hours ago, Strahan said:

Pavard u bajernu

Na stopera ili na beka?

Na stopera ili na beka?

Prikljucice se 1.7.

• Author
3 hours ago, Cane Vukic Prebranac said:

По најновијем истраживању Билда, Борусија Дортмунд је најпопуларнији клуб у Бундеслиги. :fantom:

Puk je vazda u krivu, zna se ko je Elita :fantom: