Strahan Posted December 22, 2018 Posted December 22, 2018 sutra jos 2 meca pa pauza od 18.1. bayern @ hoffe je otvaranje, jos jedno tesko gostovanje. bvb u prvom prolecnom kolu ide @ leipzig lomim se ko me najvise razocarao u prvom delu sezone. mozda vfb ipak. renshke je sastavio dobar tim ali korkut i weinzerl nisu uspeli da sloze ekipu. nesto se sramezljivo provlacilo da bi klinsman mogao da ih preuzme, to bi bilo zanimljivo. naj utisak u prvom delu - bvb i bmg ovi moji u poslednje vreme poceli da pobedjuju. igraju nekako ruzno ali pobede vs leipzig i ova danas su mozda pokazatelj kako dalje. niko jace utakmice igra sa 2 zadnja vezna, od kojih je jedan uvek kimmich a drugog menja u zavisnosti od povreda... videcemo da li pada neko pojacanje na zimu, iskreno ne verujem. fortuna zasluzuje pohvale za 3 vezane pobede. svi nasi igraci su odigrali odlicno. ne secam se kad smo ovoliko igraca imali u buli. meni uz jovica, grujic deluje najozbiljnije mislim da su za ispadanje vidjeni 1 fcn i h96
assignment Posted December 23, 2018 Posted December 23, 2018 Elita menja trenera: Heiko Herlich OUT - Peter Bosh IN Bajern se skupio i nije se desio neki veci raspad, i mislim da su pored tih -6 glavni kandidat za titulu. Voleo bih da uzme neko drugi (citaj BVB) ali sumnjam da ce izdrzati, ipak su punih mladih igraca i bice tu oscilacija (kao npr protiv Dizeldorfa)
ArleKino Posted December 23, 2018 Posted December 23, 2018 2 hours ago, assignment said: Elita menja trenera: Heiko Herlich OUT - Peter Bosh IN Auh. Saučešće Elitistima.
porucnik vasic Posted December 24, 2018 Posted December 24, 2018 On 23.12.2018. at 4:27, assignment said: Elita menja trenera: Heiko Herlich OUT - Peter Bosh IN Bajern se skupio i nije se desio neki veci raspad, i mislim da su pored tih -6 glavni kandidat za titulu. Voleo bih da uzme neko drugi (citaj BVB) ali sumnjam da ce izdrzati, ipak su punih mladih igraca i bice tu oscilacija (kao npr protiv Dizeldorfa) Узеће Борусија, то је та сезона. Бунец ми је ове сезоне јако готиван. Скоро као Премијершип.
assignment Posted January 2, 2019 Posted January 2, 2019 BVB prodao Pulisica za 64 miliona, a prelazak u Celzi ne odmah, vec na kraju ove sezome. Kazu da je Pulisicu decacki san da igra u PL i da nije bilo sanse da potpise nov ugovr...
porucnik vasic Posted January 2, 2019 Posted January 2, 2019 То значи да Азар иде у Шпанију. Велико је питањ да ли је добар клуб изабрао.
Strahan Posted January 2, 2019 Posted January 2, 2019 Steta za Pulisica. Dobar posao za bvb.Gesendet von iPhone mit Tapatalk
Strahan Posted January 3, 2019 Posted January 3, 2019 gotovo je sa odmorom, skoro sve ekipe krecu danas sa mini pripremama pred start drugog dela sezone 18.1. https://twitter.com/eintracht_eng/status/1080835029645885441
Strahan Posted January 4, 2019 Posted January 4, 2019 naldo je presao u monako romano schmid novi igrace bremena, dosao iz salzburga
Strahan Posted January 9, 2019 Posted January 9, 2019 Pavard u bajernuGesendet von iPhone mit Tapatalk
John Coltrane Posted January 9, 2019 Author Posted January 9, 2019 7 hours ago, Strahan said: Pavard u bajernu Gesendet von iPhone mit Tapatalk Na stopera ili na beka?
Cane Vukic Prebranac Posted January 9, 2019 Posted January 9, 2019 По најновијем истраживању Билда, Борусија Дортмунд је најпопуларнији клуб у Бундеслиги.
Strahan Posted January 9, 2019 Posted January 9, 2019 Na stopera ili na beka?Prikljucice se 1.7.Gesendet von iPhone mit Tapatalk
John Coltrane Posted January 9, 2019 Author Posted January 9, 2019 3 hours ago, Cane Vukic Prebranac said: По најновијем истраживању Билда, Борусија Дортмунд је најпопуларнији клуб у Бундеслиги. Puk je vazda u krivu, zna se ko je Elita
Recommended Posts