gervasius twinkleminkleson Posted August 24, 2018 Posted August 24, 2018 Drugi gol nije trebalo da bude priznat, tj penal nije trebalo da bude ponovoljen, jbg. Plus, tesko da je trebalo da bude uopste penal, ali ajde, to je dozvoljena greska. Ovo je bas idiotski, kad se vec sjetio da gleda VAR kod izvodjenja penala.
levi Posted August 24, 2018 Posted August 24, 2018 (edited) mislim da je za ulazak igrača ranije ponavljanje penala u svakom slučaju. kao naši na olimpijadi mada je to nelogično, trebalo bi da zavisi od toga ko je prvi ušao, kao u košarci kod sl bacanja u stvari, sad kad pogledam možda su čak Hofenhajmovi prvi zakoračili, a onda Roben utrčao. ali to su santimetri, ako su to gledali svaka im čast u svakom slučaju prvo je trebalo da pogledaju sramni dajv za koji su dali penal Edited August 24, 2018 by levi
Grandilof Posted August 24, 2018 Posted August 24, 2018 6 minutes ago, renne said: 23 minutes ago, Grandilof said: Ja sam bio osudjen na Eon pa sam morao slusati Banjca, prvo je rekao penal bilo kontakta moralo se suditi, pa onda je posle 5 minuta dodao uz Riberijeve glumacke sposobnosti. Smehotres. Možeš na eon da menjaš audio Gde to ? Ja sam samo nasao language kada pustam preko neta, a to menja samo jezik u opcijama bez audio. Daj printscreen ako je moguce...
gervasius twinkleminkleson Posted August 24, 2018 Posted August 24, 2018 17 minutes ago, levi said: mislim da je za ulazak igrača ranije ponavljanje penala u svakom slučaju. kao naši na olimpijadi mada je to nelogično, trebalo bi da zavisi od toga ko je prvi ušao, kao u košarci kod sl bacanja u stvari, sad kad pogledam možda su čak Hofenhajmovi prvi zakoračili, a onda Roben utrčao. ali to su santimetri, ako su to gledali svaka im čast u svakom slučaju prvo je trebalo da pogledaju sramni dajv za koji su dali penal Da je bio gol, onda ide ponavljanje, posto nije, indirekt za ekipu koja se brani.
Strahan Posted August 25, 2018 Posted August 25, 2018 grujic na klupi,samo zato sto je stigao pre par dana veljkovic, nastasic i gacinovic starteri
Miljenko Posted August 25, 2018 Posted August 25, 2018 13 hours ago, Strahan said: coman u autu oko 3 meseca Bedak. Juce najbolji do povrede.
John Coltrane Posted August 25, 2018 Author Posted August 25, 2018 Nastasic posle VAR direktan crveni, prestrogo rekao bih.Sent from my iPhone using Tapatalk
John Coltrane Posted August 25, 2018 Author Posted August 25, 2018 Joj sudije sise, pa za ovo treba da leti iz saveza. Veghorst nabada glavom igraca Shalkea, dobija crveni i posle VARa ipak zuti. Pakao.Sent from my iPhone using Tapatalk
John Coltrane Posted August 25, 2018 Author Posted August 25, 2018 Sad svira penal za Shalke i daje prvo crveni pa zuti jaoooooo kakav diletantSent from my iPhone using Tapatalk
levi Posted August 25, 2018 Posted August 25, 2018 (edited) pa hteo je da kompenzuje, ali kad je pogledao, stvarno nije bilo razloga za crveni evo dao im je i penal, baš se trudi da se iskupi Edited August 25, 2018 by levi
levi Posted August 25, 2018 Posted August 25, 2018 (edited) jel ovo prvi put u novijoj istoriji da se Bundesliga ne igra premium Adidas loptom, nego ovom nižerazrednom, Select Spoiler Edited August 25, 2018 by levi
Recommended Posts