Miljenko Posted August 24, 2018 Posted August 24, 2018 (edited) Ponisten (ponovljen) jer je golman posao ranije. Ponisten zbog ranog ulaska u sesnaesterac. Zapetljase ga zesce. Edited August 24, 2018 by Miljenko
levi Posted August 24, 2018 Posted August 24, 2018 ponovili zbog ulaska igrača u 16, to je ok. ali penal je sprdnja a majstori napisali gore Var-ofsajd, tkz apsolutni ofsajd sve u svemu sprdnja, jebeš ovakav fudbal
John Coltrane Posted August 24, 2018 Author Posted August 24, 2018 Jebo ih Bajern, dajte im odmah salataru.
levi Posted August 24, 2018 Posted August 24, 2018 taman pohvalim engleske komentatore i nemačke co-komentatore, i evo sad Stefan Freund kaže da možda nije ubedljiv penal, ali je penal šta kaže Banjac?
Lord Stef Posted August 24, 2018 Posted August 24, 2018 Banjac cini mi se nijednog trenutka nije posumnjao u tu odluku. Nego zanimljiva situacija kod penala, ako je ponisten zbog ulaska igraca u 16, a to je cini mi se bio Roben, zar nije trebalo svirati indirekt?
Grandilof Posted August 24, 2018 Posted August 24, 2018 Ja sam bio osudjen na Eon pa sam morao slusati Banjca, prvo je rekao penal bilo kontakta moralo se suditi, pa onda je posle 5 minuta dodao uz Riberijeve glumacke sposobnosti. Smehotres.
John Coltrane Posted August 24, 2018 Author Posted August 24, 2018 Gledao sam drugo u kaficu, ali znajuci da je Banjac okoreli fan BVB nema sanse da nije pljuvao sudiju.
renne Posted August 24, 2018 Posted August 24, 2018 Ja sam bio osudjen na Eon pa sam morao slusati Banjca, prvo je rekao penal bilo kontakta moralo se suditi, pa onda je posle 5 minuta dodao uz Riberijeve glumacke sposobnosti. Smehotres.Možeš na eon da menjaš audio
Recommended Posts