August 24, 20186 yr Ponisten (ponovljen) jer je golman posao ranije. Ponisten zbog ranog ulaska u sesnaesterac. Zapetljase ga zesce. Edited August 24, 20186 yr by Miljenko
August 24, 20186 yr ponovili zbog ulaska igrača u 16, to je ok. ali penal je sprdnja a majstori napisali gore Var-ofsajd, tkz apsolutni ofsajd sve u svemu sprdnja, jebeš ovakav fudbal
August 24, 20186 yr taman pohvalim engleske komentatore i nemačke co-komentatore, i evo sad Stefan Freund kaže da možda nije ubedljiv penal, ali je penal šta kaže Banjac?
August 24, 20186 yr Banjac cini mi se nijednog trenutka nije posumnjao u tu odluku. Nego zanimljiva situacija kod penala, ako je ponisten zbog ulaska igraca u 16, a to je cini mi se bio Roben, zar nije trebalo svirati indirekt?
August 24, 20186 yr Ja sam bio osudjen na Eon pa sam morao slusati Banjca, prvo je rekao penal bilo kontakta moralo se suditi, pa onda je posle 5 minuta dodao uz Riberijeve glumacke sposobnosti. Smehotres.
August 24, 20186 yr Author Gledao sam drugo u kaficu, ali znajuci da je Banjac okoreli fan BVB nema sanse da nije pljuvao sudiju.
August 24, 20186 yr Ja sam bio osudjen na Eon pa sam morao slusati Banjca, prvo je rekao penal bilo kontakta moralo se suditi, pa onda je posle 5 minuta dodao uz Riberijeve glumacke sposobnosti. Smehotres.Možeš na eon da menjaš audio