November 10, 20186 yr Koliko ke Sky propao kad emituju jebene reklame u sred derbijaA onolika pretplata
November 10, 20186 yr Nevezano za ofsajd na kraju, neverovatno da niko iz Dortmunda ne pravi faul na Riberiju dok je iznosio loptu sa svoje polovine.
November 10, 20186 yr 21 minutes ago, ToniAdams said: Plitak potok 5 minutes ago, W.F.C. said: Bolji Dortmund Pa normalno
November 10, 20186 yr Moradoh da gledam na fonu ovo, nema veze, Marco Reus !!! Sent from my SM-A510F using Tapatalk
November 10, 20186 yr 2 minutes ago, Strahan said: ako ode niko ovo je dobar poraz Bolje da odu Humels, Martinez, Miler, Roben...
November 10, 20186 yr BVB zasluzeno, da nisu omasili neke 100% sanse pobeda nebi dolazila u pitanje. Srecu su imalu jer nisu krenuli dobro, i tu se Favre malo zajebao, ali sve u svemu milina Bajern odigrao veoma solidno nije se videla neka kriza, Levandowski surov prema bivsoj ljubavi, od kada je presao postigao nesto tipa 17 golova protiv BVB-a, unreal, lol Bice veoma zanimljivo prvenstvo jer se druga Borusija odlicno drzi
November 10, 20186 yr 4 minutes ago, Strahan said: ako ode niko ovo je dobar poraz Sta mu tacno zameras?
November 10, 20186 yr 2 minutes ago, assignment said: Sta mu tacno zameras? tim nema igru,nema plan B kad se gubi ili kad ne ide. jamesa drzi na klupi, a prosle sezone je bio jedan od najboljih. previse rotacije ,lose se brane vidi koliko golova su primili u buli nekad se ovoliko primalo za sezonu. u 11 kola ima vec 3 poraza nema kontrolu u svlacionici... ne znam sta mu sve ne zameram. jos sam sada malo nervozan pa pokusavam da se sredim bvb je imao 2-3 zicera u drugom poluvremenu,to je strasno kako su se setali kroz 16m
November 10, 20186 yr Author Odlican mec, mislim da skoro nisam vise uzivao. Favr od no name igraca pravi cudo, Niku fale igraci kakve je Bajern sezonama u nazad dovodio, kad sam pogledao klupu zapitao sam se jel to stvarno Bajern.