ToniAdams Posted October 21, 2018 Posted October 21, 2018 21 hours ago, ArleKino said: Neko u familiji Lewandowski je poginuo od golfa dvojke. To je jedino objašnjenje za njegovu napaljenost protiv Wolfsburga. Dobro auto. Što moj bivši šef kaže, nepoderivo
porucnik vasic Posted October 21, 2018 Posted October 21, 2018 У брате, како је Ханза пропала. Лећка више него популарне Зебре.
Strahan Posted October 26, 2018 Posted October 26, 2018 Zestoko otvaranje kola u naj ligi Freiburg isprasio mensh, somer primio treci gol sa 50m posle loseg ispucavanjaI dalje mi je u top 3 gkGesendet von iPhone mit Tapatalk
John Coltrane Posted October 27, 2018 Author Posted October 27, 2018 Kakvo razmontiravanje BMG i pored ubedljivog rezultata bila je dobra tekma. Btw letos u onoj najavi Bundesa i predstavljanju klubova videh da je Shvarcvald nesto kraci od UEFA standarda.
Grandilof Posted October 27, 2018 Posted October 27, 2018 Svirase ofsajd sa VARom Reusu nekih 5 santima u vr' glave, inace bi bio odlican gol. Hakimi ce biti bruka igrac ako ovako nastavi.Sent from my SM-A510F using Tapatalk
John Coltrane Posted October 27, 2018 Author Posted October 27, 2018 A tek Sanco? Prosle sezone sam ga najavio kao cudo od deteta a Favr vec ove od njega pravi jednog od najbitnijih igraca.Sent from my iPhone using Tapatalk
Grandilof Posted October 27, 2018 Posted October 27, 2018 Super igra, bas lepo igraju svi, cak se i Gotze malo povratio. Jedna greska ih je malo ugrobarila danas, ali melju. I da Reus bogotac.Sent from my SM-A510F using Tapatalk
Grandilof Posted October 27, 2018 Posted October 27, 2018 Kako debilno gube bodove, jbg stigne kazna kad tad.Sent from my SM-A510F using Tapatalk
Strahan Posted October 27, 2018 Posted October 27, 2018 Bayern se zesce namucio i danasGesendet von iPhone mit Tapatalk
John Coltrane Posted October 27, 2018 Author Posted October 27, 2018 Glup penal, Herti svaka cast, napadali svim snagama u zavrsnoj fazi meca.Sent from my iPhone using Tapatalk
Grandilof Posted October 27, 2018 Posted October 27, 2018 (edited) Tako se dobija/gubi prvenstvo. Mada bas su lepo igrali, uzivao sam u tekmi, svaka cast i za Hertu. I za ovaj penal bezveze, desava se, barem ne gledam Sokratesa i slicne, ovi stoperi vole da povuku loptu, ne plase se duela, da se oslobode lopte kad treba, onako bas kako volim. Edited October 27, 2018 by Grandilof
John Coltrane Posted October 27, 2018 Author Posted October 27, 2018 Akandji pogotovu, pravi ball playing defenderi recnikom FM.
Cash Posted October 27, 2018 Posted October 27, 2018 34 minutes ago, John Coltrane said: Glup penal, Herti svaka cast, napadali svim snagama u zavrsnoj fazi meca. Sent from my iPhone using Tapatalk Svaka cast Herti fix dana x2. . Nadam se da Borusija uzima titulu.
ToniAdams Posted October 27, 2018 Posted October 27, 2018 Bio na tekmi, više sam popizdeo nego da smo pukli 5:0. Ali nema se šta zameriti berlincima, grizli su do samog kraja. Hertini navijači na početku pirotehnikom zapalili osminu tribine na kojoj su bili, a onda ugazili pandure koji su krenuli na njih. Nikad u životu nisam tako jednostrani masovni fajt gledao. Posle toga ih nisu dirali. U jednom momentu kad sam odlazio sa stadiona, projurilo je jedno bukvalno 50 marica sa uključenih sirenama i rotacijom.
Strahan Posted October 28, 2018 Posted October 28, 2018 frankfurt do boda u 92' rbl vs s04 upravo pocelo
Recommended Posts