Jump to content

Bundes Liga 18/19

Featured Replies

21 hours ago, ArleKino said:

Neko u familiji Lewandowski je poginuo od golfa dvojke. To je jedino objašnjenje za njegovu napaljenost protiv Wolfsburga.

Dobro auto. Što moj bivši šef kaže, nepoderivo

У брате, како је Ханза пропала. Лећка више него популарне Зебре.

Zestoko otvaranje kola u naj ligi

Freiburg isprasio mensh, somer primio treci gol sa 50m posle loseg ispucavanja
I dalje mi je u top 3 gk

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

• Author

Kakvo razmontiravanje BMG :Hail: i pored ubedljivog rezultata bila je dobra tekma.

Btw letos u onoj najavi Bundesa i predstavljanju klubova videh da je Shvarcvald nesto kraci od UEFA standarda.

Svirase ofsajd sa VARom Reusu nekih 5 santima u vr' glave, inace bi bio odlican gol. Hakimi ce biti bruka igrac ako ovako nastavi.

Sent from my SM-A510F using Tapatalk

• Author

A tek Sanco? Prosle sezone sam ga najavio kao cudo od deteta a Favr vec ove od njega pravi jednog od najbitnijih igraca.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Super igra, bas lepo igraju svi, cak se i Gotze malo povratio. Jedna greska ih je malo ugrobarila danas, ali melju. I da Reus bogotac.

Kako debilno gube bodove, jbg stigne kazna kad tad.

Bayern se zesce namucio i danas

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

• Author

Glup penal, Herti svaka cast, napadali svim snagama u zavrsnoj fazi meca.

Tako se dobija/gubi prvenstvo. Mada bas su lepo igrali, uzivao sam u tekmi, svaka cast i za Hertu. I za ovaj penal bezveze, desava se, barem ne gledam Sokratesa i slicne, ovi stoperi vole da povuku loptu, ne plase se duela, da se oslobode lopte kad treba, onako bas kako volim.

Edited by Grandilof

• Author

Akandji pogotovu, pravi ball playing defenderi recnikom FM.

34 minutes ago, John Coltrane said:

Glup penal, Herti svaka cast, napadali svim snagama u zavrsnoj fazi meca.

Svaka cast Herti fix dana x2. :fantom:.  Nadam se da Borusija uzima titulu.

Bio na tekmi, više sam popizdeo nego da smo pukli 5:0. Ali nema se šta zameriti berlincima, grizli su do samog kraja.

Hertini navijači na početku pirotehnikom zapalili osminu tribine na kojoj su bili, a onda ugazili pandure koji su krenuli na njih. Nikad u životu nisam tako jednostrani masovni fajt gledao.

Posle toga ih nisu dirali. U jednom momentu kad sam odlazio sa stadiona, projurilo je jedno bukvalno 50 marica sa uključenih sirenama i rotacijom.   

frankfurt do boda u 92'

rbl vs s04 upravo pocelo