W.F.C. Posted August 20, 2018 Posted August 20, 2018 13 hours ago, Jozef K. said: Filip Kostić u Ajntrahtu. Sto je extra u odnosu na raspali HSV.
Jozef K. Posted August 20, 2018 Posted August 20, 2018 Sto je extra u odnosu na raspali HSV.Odlično. On, Rebić, Jović, Gaćinović. Šteta što nije došao i Grujić.
John Coltrane Posted August 20, 2018 Author Posted August 20, 2018 1 minute ago, Jozef K. said: 8 minutes ago, W.F.C. said: Sto je extra u odnosu na raspali HSV. Odlično. On, Rebić, Jović, Gaćinović. Šteta što nije došao i Grujić. Benfika vol.2
panta rhei Posted August 20, 2018 Posted August 20, 2018 4 minutes ago, Jozef K. said: 11 minutes ago, W.F.C. said: Sto je extra u odnosu na raspali HSV. Odlično. On, Rebić, Jović, Gaćinović. Šteta što nije došao i Grujić. i trener adolf hitler hütter
levi Posted August 24, 2018 Posted August 24, 2018 (edited) jedna od dobrih stvari prelaska na sbb, prvi put gledam Bundes kao čovek na ES sa engleskim komentatorima. jeste da je i dalje BayernTV, ali bar ne moram da slušam Smiljana Banjca. prebacim na srpski da proverim ko prenosi, a ono Banjac još pojačan u odnosu ne engleske komentatore Edited August 24, 2018 by levi
Zico Posted August 24, 2018 Posted August 24, 2018 Jos bolje, prebacite na hrvatski audio, nema komentatora, samo stadium sound . Ne znam da li je uvek tako ili je ovo neka greska.
levi Posted August 24, 2018 Posted August 24, 2018 (edited) kako da namestim hrvatski audio, imam samo srpski i engleski nisu loši engleski, mislim da im rade bivši nemački reprezentatici, kao co-komentatori/experti Edited August 24, 2018 by levi
renne Posted August 24, 2018 Posted August 24, 2018 kako da namestim hrvatski audio, imam samo srpski i engleski nisu loši engleski, mislim da im rade bivši nemački reprezentatici, kao co-komentatori/experti Jebem ga, kao i svaki drugi
Miljenko Posted August 24, 2018 Posted August 24, 2018 Hoffenheim kao da pokusava da zavrsi sa 9 igraca sa ovim startovima. Plus ce dobiti batine u nastavku meca, zbog povrede Comana.
Recommended Posts