August 20, 20186 yr 13 hours ago, Jozef K. said: Filip Kostić u Ajntrahtu. Sto je extra u odnosu na raspali HSV.
August 20, 20186 yr Sto je extra u odnosu na raspali HSV.Odlično. On, Rebić, Jović, Gaćinović. Šteta što nije došao i Grujić.
August 20, 20186 yr Author 1 minute ago, Jozef K. said: 8 minutes ago, W.F.C. said: Sto je extra u odnosu na raspali HSV. Odlično. On, Rebić, Jović, Gaćinović. Šteta što nije došao i Grujić. Benfika vol.2
August 20, 20186 yr 4 minutes ago, Jozef K. said: 11 minutes ago, W.F.C. said: Sto je extra u odnosu na raspali HSV. Odlično. On, Rebić, Jović, Gaćinović. Šteta što nije došao i Grujić. i trener adolf hitler hütter
August 24, 20186 yr jedna od dobrih stvari prelaska na sbb, prvi put gledam Bundes kao čovek na ES sa engleskim komentatorima. jeste da je i dalje BayernTV, ali bar ne moram da slušam Smiljana Banjca. prebacim na srpski da proverim ko prenosi, a ono Banjac još pojačan u odnosu ne engleske komentatore Edited August 24, 20186 yr by levi
August 24, 20186 yr Jos bolje, prebacite na hrvatski audio, nema komentatora, samo stadium sound . Ne znam da li je uvek tako ili je ovo neka greska.
August 24, 20186 yr kako da namestim hrvatski audio, imam samo srpski i engleski nisu loši engleski, mislim da im rade bivši nemački reprezentatici, kao co-komentatori/experti Edited August 24, 20186 yr by levi
August 24, 20186 yr kako da namestim hrvatski audio, imam samo srpski i engleski nisu loši engleski, mislim da im rade bivši nemački reprezentatici, kao co-komentatori/experti Jebem ga, kao i svaki drugi
August 24, 20186 yr Hoffenheim kao da pokusava da zavrsi sa 9 igraca sa ovim startovima. Plus ce dobiti batine u nastavku meca, zbog povrede Comana.