Strahan Posted October 7, 2018 Posted October 7, 2018 bild demantuje ulija i kaze da jeprva zelja - zidan zatim slede : vegner, konte, blan i hasenhatl
John Coltrane Posted October 7, 2018 Author Posted October 7, 2018 Konte bi dobro legao-blanko titula u GER, a za Evropu da podmladi krila. Blan nije trener. Meni je ostala misterija kako niste, letos kad ste menjali, maznuli Nagelsmana?
Strahan Posted October 7, 2018 Posted October 7, 2018 Kao mlad za bayern. Dogovorio sa lajpcigom od sledece sezoneGesendet von iPhone mit Tapatalk
John Coltrane Posted October 7, 2018 Author Posted October 7, 2018 A jel ti "vegner" Venger ili ima jos neki Vagner (pored Klopovog kuma?)
Strahan Posted October 7, 2018 Posted October 7, 2018 A jel ti "vegner" Venger ili ima jos neki Vagner (pored Klopovog kuma?)Hah ma ovaj sto bio u arsenalu, moguce da sam kiksnuo ime. Moje misljenje ako menjaju bice hasenhatlGesendet von iPhone mit Tapatalk
triple_nippled Posted October 7, 2018 Posted October 7, 2018 gledao danas ajntraht hofenhajm, jovic-rebic paklen tandem, bas su dobro izgledali. jaki, brzi, tehnicki odlicni. jovic bas napredovao. uopste, ajntraht skroz zanimljiva ekipa.
Strahan Posted October 9, 2018 Posted October 9, 2018 Markus Weinzierl, ex augsburg i s04, je novi trener vfbGesendet von iPhone mit Tapatalk
bradilko Posted October 13, 2018 Posted October 13, 2018 jebala vas bajernizacija! joakim odlazi! od 92. prva pobeda
Strahan Posted October 18, 2018 Posted October 18, 2018 konacno sutra krece najbolja liga na svetu 20:30 frankfurt vs dusseldorf realno da dobije domacin, meni su gosti dragi bio sam malo kod njih subota od 15:30 vfl vs bayern. to je mec dana, u najavi novi kiks nika. za sutra u minhenu zakazana presica kale,uli,braco i niko. ocekuje se 1 snazna podrska treneru a onda sut do decembra nadam se
ArleKino Posted October 18, 2018 Posted October 18, 2018 1 hour ago, Strahan said: konacno sutra krece najbolja liga na svetu 20:30 frankfurt vs dusseldorf realno da dobije domacin, meni su gosti dragi bio sam malo kod njih subota od 15:30 vfl vs bayern. to je mec dana, u najavi novi kiks nika. za sutra u minhenu zakazana presica kale,uli,braco i niko. ocekuje se 1 snazna podrska treneru a onda sut do decembra nadam se Sve ozbiljnije djeluje priča o Arseneu kao novom treneru Bayerna.
Strahan Posted October 18, 2018 Posted October 18, 2018 Tek sad nalazim vesti, kao on se namece. Cekamo bild. Moje misljenje ako ode niko dolazi hasenhatl. Cenim da ih je jupp otkacioGesendet von iPhone mit Tapatalk
Recommended Posts