Cane Vukic Prebranac Posted October 6, 2018 Posted October 6, 2018 Каква звијер је Пако Алкасијер Бајерн
Strahan Posted October 7, 2018 Posted October 7, 2018 Korkut vise nije trener vfbGesendet von iPhone mit Tapatalk
Timmy Posted October 7, 2018 Posted October 7, 2018 Mislim da je Bajern resio da sezonu usmeri ka LS. Titula u BL im je totalno nebitna i bice dosta ovakvih meceva u sezoni.
gervasius twinkleminkleson Posted October 7, 2018 Posted October 7, 2018 Mislim da je Bajern resio da sezonu usmeri ka LS. Titula u BL im je totalno nebitna i bice dosta ovakvih meceva u sezoni.Jes, pa su u septembru odustali od prvenstva. How yes no. Ne sumnjam da im je cl bitnija, ali oni su trenutno prosto užasni, nisu ni u cl bili mnogo bolji, Ajax je izgledao kao.. Ajax iz sedamdesetih protiv njih.
Strahan Posted October 7, 2018 Posted October 7, 2018 Hasenhatl je slobodan mogao bi umesto nikaGesendet von iPhone mit Tapatalk
Timmy Posted October 7, 2018 Posted October 7, 2018 31 minutes ago, gervasius twinkleminkleson said: 1 hour ago, Timmy said: Mislim da je Bajern resio da sezonu usmeri ka LS. Titula u BL im je totalno nebitna i bice dosta ovakvih meceva u sezoni. Jes, pa su u septembru odustali od prvenstva. How yes no. Ne sumnjam da im je cl bitnija, ali oni su trenutno prosto užasni, nisu ni u cl bili mnogo bolji, Ajax je izgledao kao.. Ajax iz sedamdesetih protiv njih. Ne kazem da su odustali od lige, vec da im je prioritet LS, sto dopunjeno sa losom formom lakse dolazi do kikseva u BL.
John Coltrane Posted October 7, 2018 Author Posted October 7, 2018 Jovic u paklenoj formi. Btw kako je lep pogled na tabelu sa Bajernom na sestom mestu
Strahan Posted October 7, 2018 Posted October 7, 2018 1 hour ago, John Coltrane said: Jovic u paklenoj formi. Btw kako je lep pogled na tabelu sa Bajernom na sestom mestu a sad pogledaj sta si pisao na pocetku sezone, ko osvaja posle 2-3 kola uli pruzio podrsku kovacu....divno izgleda je taj vozac ulijev jaci igrac nego sto se misli
John Coltrane Posted October 7, 2018 Author Posted October 7, 2018 On 28.9.2018. at 22:38, John Coltrane said: Jel to neka kriza na pomolu, bodovi se rasipaju? Ali sam takodje na vreme detektovao 1krizu
Strahan Posted October 7, 2018 Posted October 7, 2018 Just now, John Coltrane said: Ali sam takodje na vreme detektovao 1krizu realno
Recommended Posts