James Marshall Posted August 16, 2018 Posted August 16, 2018 Google Drive? Nema nikakvih promjena, posljednji put ažurirano 11. 6. 2018.
pt 2.0 Posted August 16, 2018 Posted August 16, 2018 Ti si neozbiljan . A ja stvarno, izistinski, cross-my-heart-and-hope-to-die planiram da gledam Drajv tunajt. Htela sam i sinoć al sam se obeznanila.
pt 2.0 Posted August 16, 2018 Posted August 16, 2018 (edited) 3 minutes ago, ToniAdams said: pa jesi gledala ranije? da li sam gledala drajv? ofkors. edit. kapiram da je postavljač teme u telepatskoj vezi sa 1 mnom. Edited August 16, 2018 by pt 2.0
Weenie Pooh Posted August 16, 2018 Posted August 16, 2018 Da li kad gledate Drive tokom vožnje - što naravno svi pravi fanovi rade - više volite da vam je tablet odmah tu napred kod šoferšajbne, ili ipak negde bočno pa da krivite vrat?
Ras Posted August 16, 2018 Posted August 16, 2018 2 hours ago, Weenie Pooh said: Da li kad gledate Drive tokom vožnje - što naravno svi pravi fanovi rade - više volite da vam je tablet odmah tu napred kod šoferšajbne, ili ipak negde bočno pa da krivite vrat? Ne, držim 32" plazmu na zadnjem sedištu, pa naštelujem ogledalo za gledanje.
Recommended Posts