Lezilebovich Posted July 17, 2022 Posted July 17, 2022 Ayia Napa - sve preporuke. Vreme - do 30C sa manje-više konstantnim vetrićem koji rashlađuje; More toplo, ali nije bara ; Plaže pesak ...
ultra plasticni Posted June 8, 2023 Posted June 8, 2023 Gde klopati u Aja Napi i sta se preporucuje za probu?
Lezilebovich Posted June 8, 2023 Posted June 8, 2023 (edited) 25 minutes ago, ultra plasticni said: Gde klopati u Aja Napi i sta se preporucuje za probu? Mi smo par puta jeli kod Tonija ... Tonys tavern. Na glavnom putu paralelnom sa plazom. Ne mogu da se setim sta smo jeli, ali smo bili 3-4 puta od 13 dana... a nije nam bilo blizu .. Mnogo je lep ambijent, napolju je i u hladovini. Toni sedi na ulazu i pozdravlja sve goste. Deci napravi i vencic od lisca ili dobese neko cvece. nisam fan ribe, tako da to ne znam kako je za brzi obrok su dobre Zorba pekare, ima mogucnost da se bapravi salata/sendvic po izboru jednom smo jeli i u Old tavern, tu ima i neka muzika uzivo - nije lose ... Edited June 8, 2023 by Lezilebovich 1
Shan Jan Posted June 8, 2023 Posted June 8, 2023 Ako zaista hoces da se useres sebi u zivot idi u Old Village Tavern i naruci meze za dvoje: https://goo.gl/maps/pAp9WLq6tGnZ4SJ49 Ukoliko uspete da sve pojedete ja vas castim picem kad vas hitna posalje nazad za Srbiju. 1 1
msv Posted August 5, 2023 Posted August 5, 2023 (edited) On 27. 7. 2023. at 7:37, Sandradjer said: Brzo se zavoravi to cimanje . Napisi koju o destinaciji Prvi utisak sa destinacije je bio "nije što je vruće nego što je sparina", ali smo se vremenom aklimatizovali. Svuda klime rade na najjače, pa i u autobusima. More izuzetno toplo, u plićaku je kao banjska. Ko voli adrenalin na vodi, preporuka za Kahuna Surfhouse blizu Larnake. Evo malo fotki Spoiler Nissi beach Zalazak sunca sa vidikovca na rtu Greko Antički teatar u Kurionu Nikozija Edited August 5, 2023 by msv 5
Sandradjer Posted August 5, 2023 Posted August 5, 2023 @msv Lepo, plaza deluje bas dobro. Bude bistra voda ili se zamuti od peska?
msv Posted August 5, 2023 Posted August 5, 2023 Prošli smo i pored Cecine kuće, lako se prepozna ta arhitektura čak i u onom džumbusu 3
Кристофер Лумумбо Posted August 5, 2023 Author Posted August 5, 2023 jel bio arkan na verandi? ja idem za 10ak dana, protaras i aja napica. 1
Recommended Posts