Godfrey Posted May 11, 2019 Posted May 11, 2019 Gledam nekih 5 minuta nakon gola WBA, očajna utakmica..osim borbe, ništa.
Mercuzzio Posted May 11, 2019 Posted May 11, 2019 I WBA i Aston Vila su po imenima najbolji timovi čempionšipa ali ih jebe to što nemaju trenere. WBA menja trenera svakih pola godine i sada je neki pomoćnik menadžer. Vila nije mnogo bolja. Ovaj Dean Smith je došao na početku sezonr i deluje kao pristojan čempionšip trener, (voli da igra ofanzivno, voli da pušta mlađe igrače da igraju) ali teško da je za nešto ozbiljno. Zato ovo izgleda ovako bezlično. Dva super jaka tima bez ikakvog sistema i ozbiljnog plana
Mercuzzio Posted May 11, 2019 Posted May 11, 2019 Inače, Salford City, čiji su vlasnici Beckham, Neville, Scholes, Giggs i singapurski milijarder, lagano dobija plejof za 4 ligu.
John Coltrane Posted May 11, 2019 Posted May 11, 2019 Bila je prica oko sukoba interesa za slucaj Salfordove promocije u istu ligu sa Oldamom kog je kratko vodio Skols.
John Coltrane Posted May 11, 2019 Posted May 11, 2019 Svakako ne volim Lic (iz vise razloga), a opet Derbi mi je bio vise nego simpa od Puma/Delapa/Voncopa/Staridza. Ipak bih voleo da vidim Bielsu u PL sledece sezone.
renne Posted May 11, 2019 Author Posted May 11, 2019 26 minutes ago, John Coltrane said: Sto? Sta mu zameras? Pisali sto puta Što se mene tiče, najbolje da se ugase
John Coltrane Posted May 11, 2019 Posted May 11, 2019 20 minutes ago, renne said: Pisali sto puta Što se mene tiče, najbolje da se ugase Mislio sam da ne volis Bielsu.
Recommended Posts