Lancia Posted April 22, 2019 Posted April 22, 2019 4 hours ago, ArleKino said: +100 daj bre Arle, koja ti se grupa vise svidja? Watford Leicester AFC Bournemouth Burnley Brighton & Hove Albion Cardiff Fulham Huddersfield ili Leeds United Aston Villa Nothingam Forest Ipswich West Bromwich Albion Norwich Derby County Middlesbrough
ArleKino Posted April 22, 2019 Posted April 22, 2019 25 minutes ago, Majo said: daj bre Arle, koja ti se grupa vise svidja? Watford Leicester AFC Bournemouth Burnley Brighton & Hove Albion Cardiff Fulham Huddersfield ili Leeds United Aston Villa Nothingam Forest Ipswich West Bromwich Albion Norwich Derby County Middlesbrough A, ne, tu jorkširsku krastaču neću progutati.
Lancia Posted April 22, 2019 Posted April 22, 2019 3 minutes ago, ArleKino said: A, ne, tu jorkširsku krastaču neću progutati. E jesi zadrt tobdzija, djule ti se zaglavilo
Mindaugas Žukauskas Posted April 22, 2019 Posted April 22, 2019 (edited) 33 minutes ago, Majo said: Leeds United Aston Villa Nothingam Forest Ipswich West Bromwich Albion Sheffield Utd. Norwich Derby County Middlesbrough Sheffield Wed. Sad je bolje Stvarno, što ljudi toliko mrze Lids? Meni baš bila gotivna ona ekipica Ijan Hart, Kjuel, Li Bojler, Viduka...jes da su nam se usrali u jednu potencijalnu titulu pobedom na Hajberiju, čini mi se 2003. Edited April 22, 2019 by Mindaugas Žukauskas
Lancia Posted April 22, 2019 Posted April 22, 2019 3 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said: Sad je bolje Stvarno, što ljudi toliko mrze Lids? Meni baš bila gotivna ona ekipica Ijan Hart, Kjuel, Li Bojler, Viduka...jes da su nam se usrali u jednu potencijalnu titulu pobedom na Hajberiju, čini mi se 2003. Moze i tako, prodato:) Ma pusti ih, sve go hipster.
ArleKino Posted April 22, 2019 Posted April 22, 2019 1 minute ago, Mindaugas Žukauskas said: Sad je bolje Stvarno, što ljudi toliko mrze Lids? Meni baš bila gotivna ona ekipica Ijan Hart, Kjuel, Li Bojler, Viduka...jes da su nam se usrali u jednu titulu pobedom na Hajberiju, čini mi se 2003. Ma to 2003. je zadnji problem, ionako smo već bili prepustili titulu Unitedu i ta Leedsova pobjeda je bila samo matematička potvrda njihovog opstanka i Unitedove titule. Meni je gora 1999. i onih 1-0 kod njih. Meni su išli na kurac, bili su k'o Tottenham ovih dana - hvaljena britanska dječurlija koja ništa ne može da osvoji. A i lijepo ih je vidjeti u nižem rangu, posljednja zaostavština Nepobjedivih obzirom da je Henry sa 4 gola poslao Leeds u Championship.
Mindaugas Žukauskas Posted April 28, 2019 Posted April 28, 2019 Jbt, oni treba da ulože veto kad protivnik dobije crveni. Wtf Bjelsa
gervasius twinkleminkleson Posted April 28, 2019 Posted April 28, 2019 Koje scene danas, apsolutno ludilo Steta sto nece Leeds direktno u PL, ali dobro, moze i preko plej ofa. Bice neki haos opet, sto posto. Prvo sa Derbijem, pa mozda opet sa Villom...
ArleKino Posted April 28, 2019 Posted April 28, 2019 1 hour ago, gervasius twinkleminkleson said: Koje scene danas, apsolutno ludilo Steta sto nece Leeds direktno u PL, ali dobro, moze i preko plej ofa. Bice neki haos opet, sto posto. Prvo sa Derbijem, pa mozda opet sa Villom... Ma jok, Debeli će ih odmah riješiti muka.
Recommended Posts