Pokojni Ruxin Posted August 9, 2018 Posted August 9, 2018 Hoćemo da kačimo timove, ili čekate da krenemo od najjačeg?
malkin Posted August 9, 2018 Posted August 9, 2018 2 minutes ago, Ruxin said: Hoćemo da kačimo timove, ili čekate da krenemo od najjačeg? eo mog: Ryan Fabianski Otamendi Rüdiger Coleman Lascelles Janmaat Alli Willian Ramsey Felipe Anderson Martial Kane Jesus Wood kao crna zemlja
San Epifanio Posted August 9, 2018 Posted August 9, 2018 https://screenshots.firefox.com/uuADaaPx6Q4dUdFc/draft.premierleague.com
Pokojni Ruxin Posted August 9, 2018 Posted August 9, 2018 Begović / Foster Walker / D.Sanchez / Bellerin / Lovro / Valencia Salah / Sane / Jota / Yarmolenko / onaj neki iranac Jokan Baki Vardy / Mitro / Jimenez Kačite se zlotvori, najjače da sam ispratio ko je šta birao.
ducca Posted August 9, 2018 Author Posted August 9, 2018 Zlo i naopako, rani kandidat za Brod sam vec sad. Pola igraci rotacije, druga polovina povredjeni
zoki Posted August 9, 2018 Posted August 9, 2018 Dubravka Begović Ridiger, PVA, Kresvel, Šou, Šindlerova lista Egipatski bog fudbala, Ramzi, Gros, Iranac iz Brajtona, Riči Isus, Morata, Rumun iz Brajtona To je to, imamo pobednika u Eliti
Redoran Posted August 9, 2018 Posted August 9, 2018 Ono kad 15 rundi čekaš da vidiš da li ćeš da dobiješ bolju poziciju od četvrte, i dočekaš kalabaster.... No dobro, moglo je i gore. Očekujem masu povreda i neobjašnjivih ispadanja iz prvih 11, kao i obično.
malkin Posted August 9, 2018 Posted August 9, 2018 5 minutes ago, San Epifanio said: https://screenshots.firefox.com/uuADaaPx6Q4dUdFc/draft.premierleague.com auu meni se ovo sviđa...
San Epifanio Posted August 9, 2018 Posted August 9, 2018 (edited) Imas u draft room-u, drafted teams, pa mozes da vidis sve timove @Ruxin Edited August 9, 2018 by San Epifanio
Pokojni Ruxin Posted August 9, 2018 Posted August 9, 2018 Vidi stvarno. Hvala epifanio, idem da upoređujem koliko ste gori od mene.
John Coltrane Posted August 9, 2018 Posted August 9, 2018 Nisam zadovoljan, tesko ce se odbraniti titula.
Recommended Posts