August 9, 20186 yr 2 minutes ago, Ruxin said: Hoćemo da kačimo timove, ili čekate da krenemo od najjačeg? eo mog: Ryan Fabianski Otamendi Rüdiger Coleman Lascelles Janmaat Alli Willian Ramsey Felipe Anderson Martial Kane Jesus Wood kao crna zemlja
August 9, 20186 yr Begović / Foster Walker / D.Sanchez / Bellerin / Lovro / Valencia Salah / Sane / Jota / Yarmolenko / onaj neki iranac Jokan Baki Vardy / Mitro / Jimenez Kačite se zlotvori, najjače da sam ispratio ko je šta birao.
August 9, 20186 yr Author Zlo i naopako, rani kandidat za Brod sam vec sad. Pola igraci rotacije, druga polovina povredjeni
August 9, 20186 yr Dubravka Begović Ridiger, PVA, Kresvel, Šou, Šindlerova lista Egipatski bog fudbala, Ramzi, Gros, Iranac iz Brajtona, Riči Isus, Morata, Rumun iz Brajtona To je to, imamo pobednika u Eliti
August 9, 20186 yr Ono kad 15 rundi čekaš da vidiš da li ćeš da dobiješ bolju poziciju od četvrte, i dočekaš kalabaster.... No dobro, moglo je i gore. Očekujem masu povreda i neobjašnjivih ispadanja iz prvih 11, kao i obično.
August 9, 20186 yr 5 minutes ago, San Epifanio said: https://screenshots.firefox.com/uuADaaPx6Q4dUdFc/draft.premierleague.com auu meni se ovo sviđa...
August 9, 20186 yr Imas u draft room-u, drafted teams, pa mozes da vidis sve timove @Ruxin Edited August 9, 20186 yr by San Epifanio