malkin Posted August 9, 2018 Posted August 9, 2018 nema mi baraž mnogo smisla jer se porede timovi iz različitih draftova, nemaš objektivno merilo za odlučivanje kakvi su classic poeni u običnom fantaziju (neko ko je draftovao u draftu od 8 ima bitno bolje šanse da skupi više classic poena od nekoga ko je draftovao u draftu od 10). znači 2 gore, 2 dole bez baraža mislim da je bolje, ali to onako načelno, ko zna koliko ljudi će hteti da igra sl. sezone...
malkin Posted August 9, 2018 Posted August 9, 2018 17 minutes ago, Ruxin said: Malkine koliko treba da skupimo? javio se podsemaforski! samo on i Epi da upadnu i imamo 8.
zoki Posted August 9, 2018 Posted August 9, 2018 Ja sam tu, može draft ranije ako se skupimo.. Ok ja ovaj malkinov predlog, jedino možda po 3 da upada/ispada da bude zanimljivije..
John Coltrane Posted August 9, 2018 Posted August 9, 2018 Mislim da su i lige i ispadanja i bodovanja izgubile svaki smisao kad svako leto smisljamo nova pravila i time nistimo postignute rezultate. Vratiti se, sto pre, na stari sistem papira i olovke
ducca Posted August 9, 2018 Author Posted August 9, 2018 Tu. Uskoro krece, nadam se da ne kasne bas svi? Inace sto se tice sistema, jedina falinka je sto su neki od onih koji nisu izborili plasman u Premer odustali, ostali su shvatili da ne mogu da postignu zbog vremena i obaveza, ali cinjenica je je tih 10-12 najaktivnijih prosle sezone i samim tim najbolje plasiranih i dalje tu, ceo Premer se odazvao pa ne bih rekao da Draft ove godine gubi bilo sta na kvalitetu niti legitimitetu. Koga nema srecno mu bilo, a sad da se pokoljemo za krunu! Cheers lads.
ducca Posted August 9, 2018 Author Posted August 9, 2018 Ako ima sanse za popunu Broda pomerite start za par minuta
Подсемафорска 20 Posted August 9, 2018 Posted August 9, 2018 2 minutes ago, Svarog said: znači stanje je 10 u Premeru, 7 u Brodu? Осам у броду.
Redoran Posted August 9, 2018 Posted August 9, 2018 Nemam pojma gde je chat room ali samo da pozelim Svarogu da ga zapadnu Lingard i Danilo.
Svarog Posted August 9, 2018 Posted August 9, 2018 Just now, Redoran said: Nemam pojma gde je chat room ali samo da pozelim Svarogu da ga zapadnu Lingard i Danilo. nauči da skroluješ, Alaha mu.
John Coltrane Posted August 9, 2018 Posted August 9, 2018 Ima li sta gore nego birati peti u ligi od 10 timova
Svarog Posted August 9, 2018 Posted August 9, 2018 @Прслин bi bio ponosan na mene, birao sam Arnautovića u drugom krugu.
pantelia Posted August 9, 2018 Posted August 9, 2018 39 minutes ago, John Coltrane said: Ima li sta gore nego birati peti u ligi od 10 timova Ima, birati sedmi od 8
Recommended Posts