Jump to content

FPL Premer Draft 2018/19

Featured Replies

nema mi baraž mnogo smisla jer se porede timovi iz različitih draftova, nemaš objektivno merilo za odlučivanje kakvi su classic poeni u običnom fantaziju (neko ko je draftovao u draftu od 8 ima bitno bolje šanse da skupi više classic poena od nekoga ko je draftovao u draftu od 10). znači 2 gore, 2 dole bez baraža mislim da je bolje, ali to onako načelno, ko zna koliko ljudi će hteti da igra sl. sezone...

17 minutes ago, Ruxin said:

Malkine koliko treba da skupimo? :fantom:

javio se podsemaforski! samo on i Epi da upadnu i imamo 8.

giphy.gif

Ja sam tu, može draft ranije ako se skupimo..

Ok ja ovaj malkinov predlog, jedino možda po 3 da upada/ispada da bude zanimljivije..

Mislim da su i lige i ispadanja i bodovanja izgubile svaki smisao kad svako leto smisljamo nova pravila i time nistimo postignute rezultate. Vratiti se, sto pre, na stari sistem papira i olovke :fantom:

stigao. javio se i tamo na chat.

• Author

Tu. Uskoro krece, nadam se da ne kasne bas svi?

Inace sto se tice sistema, jedina falinka je sto su neki od onih koji nisu izborili plasman u Premer odustali, ostali su shvatili da ne mogu da postignu zbog vremena i obaveza, ali cinjenica je je tih 10-12 najaktivnijih prosle sezone i samim tim najbolje plasiranih i dalje tu, ceo Premer se odazvao pa ne bih rekao da Draft ove godine gubi bilo sta na kvalitetu niti legitimitetu. Koga nema srecno mu bilo, a sad da se pokoljemo za krunu! Cheers lads.

znači stanje je 10 u Premeru, 7 u Brodu?

• Author

Ako ima sanse za popunu Broda pomerite start za par minuta

2 minutes ago, Svarog said:

znači stanje je 10 u Premeru, 7 u Brodu?

Осам у броду.

bravo

Nemam pojma gde je chat room ali samo da pozelim Svarogu da ga zapadnu Lingard i Danilo.

Just now, Redoran said:

Nemam pojma gde je chat room ali samo da pozelim Svarogu da ga zapadnu Lingard i Danilo. 

nauči da skroluješ, Alaha mu.

Ima li sta gore nego birati peti u ligi od 10 timova :isuse:

@Прслин bi bio ponosan na mene, birao sam Arnautovića u drugom krugu.

39 minutes ago, John Coltrane said:

Ima li sta gore nego birati peti u ligi od 10 timova :isuse:

Ima, birati sedmi od 8