Calavera Posted August 9, 2018 Posted August 9, 2018 ja mogu upasti, ali cisto da vidim kako radi taj draft, inace ce me 99% mrzeti da namestam tim tokom sezone
ducca Posted August 9, 2018 Author Posted August 9, 2018 Kolko vas je za sad?Inače za Premeraše - pošto nema prepreka za raniji početak predlažem da se od 22 zapljunemo ko je tu pa kad se sakupimo da krenemo, možda i uspemo pre 23h.
Svarog Posted August 9, 2018 Posted August 9, 2018 On 30.7.2018. at 14:41, ducca said: Ja tesko pre 23h. Nisam ocekivao pomeranje drafta pa dogovorio nesto.
malkin Posted August 9, 2018 Posted August 9, 2018 15 minutes ago, ducca said: Kolko vas je za sad? Inače za Premeraše - pošto nema prepreka za raniji početak predlažem da se od 22 zapljunemo ko je tu pa kad se sakupimo da krenemo, možda i uspemo pre 23h. 6 kad se prijavi San Epifanio koji je rekao da će se prijaviti. nači još copi i podsemaforska i we're good to go. naravno, ako se oni ne jave i drugi su dobrodošli...
ducca Posted August 9, 2018 Author Posted August 9, 2018 Ja tesko pre 23h. Nisam ocekivao pomeranje drafta pa dogovorio nesto.Nemaš brige, ako stigneš ranije kači se, ako ne - svakako te čekamo do 23.Malkine juri ovu dvojicu na pm
malkin Posted August 9, 2018 Posted August 9, 2018 dada slao pmove. ušo copkillah, to je 6 i Epi će biti sedmi. još nam jedno lice treba. draft pomeren za 23 kako bismo skupili 8. ako nekome ne odgovara jbg šta da radim ovo je sve navrat nanos
Redoran Posted August 9, 2018 Posted August 9, 2018 Evo mene, pa recite kad definitivno počinje draft.
ducca Posted August 9, 2018 Author Posted August 9, 2018 Aj da iskoristimo da se dogovorimo pre nego li pocne, koliko ispada iz Premera na kraju sezone. Moj predlog 3, ili 2 + 1 u baraž.
Recommended Posts