San Epifanio Posted August 6, 2018 Posted August 6, 2018 Ako bude nedostajalo ljudi da se oformi draft brod tu sam.
malkin Posted August 6, 2018 Posted August 6, 2018 20 hours ago, ducca said: Ostani za sada, ako ne bude dovoljno ljudi igraš Premer, ako se zapljunu oni koji su izborili plasman moraćeš u Brod. Stay tunned... Malkine ista priča ok. upao u ligu da bih mogao da vidim draft board, izlazim ako budem višak.
pantelia Posted August 6, 2018 Posted August 6, 2018 Meni je internet ocajan na moru, a u petak rano ujutru krecem, nisam siguran da cu uspeti da draftujem. Ako vas bude falilo za ligu, pokusacu, u suprotnom cepajte bez mene.
ducca Posted August 8, 2018 Author Posted August 8, 2018 Četvrtak u 23h. U ligi za sada 11 ljudi (ušli Čuvari, Aždaje nema, tu su i Malkin i Cop koji nisu izborili Premer). Pustiću Azdaji pm da znam šta je s njim. Ako se ne varam svi su potvrdili da im sutra u 11 odgovara draft?
malkin Posted August 8, 2018 Posted August 8, 2018 e ako bude 11 mogu ja da izađem, glup je ukupan broj.
ducca Posted August 8, 2018 Author Posted August 8, 2018 Ne znam kako bi izgledalo sa 12 ljudi (da uzmem da ce jos jedan da udje), mozda i moze da se nategne. Sa druge strane ako ti je termin problem jbg...
malkin Posted August 8, 2018 Posted August 8, 2018 ok je termin, a i ako nešto iskrsne tu je vočlista. 12 mi deluje kao preveliki broj. da možemo da nategnemo do 14 pa da budu dve lige 8+6, al ovako se bojim da neće valjati.
Подсемафорска 20 Posted August 8, 2018 Posted August 8, 2018 Па јавили смо се (ако сам ја добро скапирао ко је све ушао у лигу) још 189-, Сан Епифанио и ја. Тако да до 14, ако нису променили одлуку, можемо да дођемо. Друга ствар је што је већ унапред још од прошле сезоне било одређено да по пет најбољих иду у Премер, па би сад било глупо да двојица пређу у Брод.
John Coltrane Posted August 8, 2018 Posted August 8, 2018 Redosled biranja po plasmanu iz prosle sezone?
ducca Posted August 8, 2018 Author Posted August 8, 2018 (edited) 1 hour ago, Подсемафорска 20 said: Па јавили смо се (ако сам ја добро скапирао ко је све ушао у лигу) још 189-, Сан Епифанио и ја. Тако да до 14, ако нису променили одлуку, можемо да дођемо. Друга ствар је што је већ унапред још од прошле сезоне било одређено да по пет најбољих иду у Премер, па би сад било глупо да двојица пређу у Брод. To zadnje je problem i nema sanse da neko izvisi za tzv Premer posle svih peripetija prosle sezone. Epifanio, ti, Malkin, Copkillah, eventualno Pantelia koji je neizvestan ali ako nista moze spakovati watchlistu za sutra ako ne uspe da stigne (ali ta druga liga nije jos ni kreirana) to je 5 jbg. Ne znam gde su nestali ljudi iz prosle sezone, makar da se jave da nece igrati no dobro. Kako se Azdaja do sada nije pojavio niti mi odgovorio na pm racunam da je i on out. U tom slucaju ce Malkin upasti kao 10. u Premer s obzirom da je igrao i prošle sezone i zapravo je prvi ispod crte u Azdajinoj ligi plus generalno best of the rest po poenima. Bilo bi do jaja da se nekim cudom pojavi jos ljudi sutra ali nisam optimista. Sto se redosleda tice mislim da nije moguce stelovanje tj odredjivanje istog, sajt sam randomizuje i to je sto je. Nemam nista protiv da proslosezonski rezultat odredi redosled ali ne znam kako to izvesti. Ako neko zna da je to moguce neka mi kaze kako. U Rules kazu da je random prvi krug. Edited August 8, 2018 by ducca
Behemoth Posted August 9, 2018 Posted August 9, 2018 Šta smo rekli za vreme na kraju, 22 ili 23 večeras?
Azdaja Posted August 9, 2018 Posted August 9, 2018 Ja video sad, hm jel moze i jare i pare, voleo bih da Malkin igra sa nama isto tako. Ako ne povucicu se zarad njega.
Recommended Posts