ducca Posted February 21, 2019 Author Posted February 21, 2019 Izuo me [mention=282]ducca[/mention] opet ko car. A bome se i na vrh ozbiljno ustremio. Sjajan sprint.Trenira se, trenira...
Gylfi Posted April 17, 2019 Posted April 17, 2019 Neka tugaljiva ravnodušnost ove sezone.Nisam baš digao ruke, ali nemam pojma šta radim, pokvarili su mi se prvi pikovi odavno. Evo, ovo kolo još nisam ni pogledao kako je prošlo.
Svarog Posted April 17, 2019 Posted April 17, 2019 i meni sezona za zaborav. nije da se cimam posebno al šta god da uradim ispadne pogrešno. srećom odavde nema ispadanja
ducca Posted April 17, 2019 Author Posted April 17, 2019 Neka tugaljiva ravnodušnost ove sezone.Nisam baš digao ruke, ali nemam pojma šta radim, pokvarili su mi se prvi pikovi odavno. Evo, ovo kolo još nisam ni pogledao kako je prošlo. Ti si poslednji od kog bih očekivao ravnodušnost. Stigli te Liverpuldjani inače pa mi kvare potencijalno računicu o overi titule ovog vikenda...kad udaram na tebe
Gylfi Posted April 17, 2019 Posted April 17, 2019 90:29 u transakcijama Nije da sam se predao rano, nego je prosto bilo malo šansi da bilo šta uradim kad je krenula jaka nizbrdica od januara. Mendy - mrtav više od pola sezone Sane - odigrao oko 50% minutaže, očekivao sam rotaciju, ali ne i da ispadne totalno iz prvog tima Richarlison - bio super, posle skroz stao Zaha - jednom prebacio desetku, očekivao sam da će on i Arnaut da kidaju Kane - ni blizu nivoa od pre povrede članka, dosta povučeniji na terenu, Milivojević će da ga prestigne po poenima jbg. Wood - nije ga bilo nigde, mnooogo kasnije proradio, menjao ga za Ingsa koji je ubrzo zaginuo Još sam pošteno popio kazne za zamene rotirajućih igrača u nekim, na papiru, nelogičnim kolima pa sam bio preplašen da pipam tim. Uskurativna sezona. Ne bih bio nezadovoljan ni trećim, ali nema šta, probaću da zakuvam.
John Coltrane Posted April 17, 2019 Posted April 17, 2019 3 hours ago, Svarog said: i meni sezona za zaborav. nije da se cimam posebno al šta god da uradim ispadne pogrešno. srećom odavde nema ispadanja Nije zabranjeno i cestitati, kad si se vec pojavio
ducca Posted April 17, 2019 Author Posted April 17, 2019 90:29 u transakcijama Nije da sam se predao rano, nego je prosto bilo malo šansi da bilo šta uradim kad je krenula jaka nizbrdica od januara. Mendy - mrtav više od pola sezone Sane - odigrao oko 50% minutaže, očekivao sam rotaciju, ali ne i da ispadne totalno iz prvog tima Richarlison - bio super, posle skroz stao Zaha - jednom prebacio desetku, očekivao sam da će on i Arnaut da kidaju Kane - ni blizu nivoa od pre povrede članka, dosta povučeniji na terenu, Milivojević će da ga prestigne po poenima jbg. Wood - nije ga bilo nigde, mnooogo kasnije proradio, menjao ga za Ingsa koji je ubrzo zaginuo Još sam pošteno popio kazne za zamene rotirajućih igrača u nekim, na papiru, nelogičnim kolima pa sam bio preplašen da pipam tim. Uskurativna sezona. Ne bih bio nezadovoljan ni trećim, ali nema šta, probaću da zakuvam.Ja sam izrolao za sve pare. Užasno sam draftovao i preostalo mi samo da se vadim na transakcije. Imao sreće da zabodem Sona pre explozije, Lacazette me par puta izvadio i to je to, ostalo sve epizodisti. Prvi pik KDB mi zaigrao pravi fudbal tek u aprilu jbg.
Svarog Posted April 18, 2019 Posted April 18, 2019 15 hours ago, John Coltrane said: Nije zabranjeno i cestitati, kad si se vec pojavio Nije.
ducca Posted May 13, 2019 Author Posted May 13, 2019 Za arhivu.Ako je Brod funkcionisao, više se ne sećam, okačite tabelu. Vidimo se u avgustu nadam se.
Recommended Posts