October 20, 20186 yr On 10.8.2018. at 0:28, Ruxin said: Lako je nakucati vrednost ako ćeš da biraš skupe rezerviste poput marsijala, ali srećom niko u našoj ligi nije baš toliki nemač pojma Gde se denuo ovaj strucnjak?
October 20, 20186 yr Dame i gospodo, zeleo bih da vam predstavim klupu svog tima: edit:i da dodam da je ostalih 9 igraca skupilo 13 poena Edited October 20, 20186 yr by pantelia
October 23, 20186 yr Najzad pobeda posle sušnogtm perioda. Ako Auba u svakom kolu postigne dva gola uzimam ligu.
October 23, 20186 yr Dame i gospodo, zeleo bih da vam predstavim klupu svog tima: edit:i da dodam da je ostalih 9 igraca skupilo 13 poena Odigrao si za kladionice (i mene). Hvala.Jos da si i Pikforda ostavio na klupi, mogao sam da dobijem bez stresa, ovako je morao Auba da zapinje u smiraj kola.Послато са SM-J510FN уз помоћ Тапатока
October 23, 20186 yr Author Najzad pobeda posle sušnogtm perioda. Ako Auba u svakom kolu postigne dva gola uzimam ligu.Čestitke, pošteno si me oprao. Auba (29 min) > Lacazette (90 min) :(
November 4, 20186 yr 34 poena + 4 igraca vs. Pokusnih kunica (lider na tabeli) koji ima 30 poena + 4 igraca. Obojicu ceka brdo bodova na klupi. Kuriozitet je da se sa istim igracem sastajem i u Premeru ovo kolo (tu ce me oduvati, ocigledno).
November 4, 20186 yr 50:50 kakav mec. Ostaje sutra Mitar da presudi, nadam se u moju korist. Mada on je sklon glupostima, ne bi me cudilo i crveni da zabode pa da mi izbije i bod iz dzepa.
December 9, 20186 yr Author Gylfi gde ce ti dusa. Cekamo da se sapletes nedeljama i onda ti sa klupe ulazi Luiz sa 15 poena
December 31, 20186 yr I svi udjose za veliki trijumf protiv Pokusnih kunica, lidera tabele. Kakav finis
December 31, 20186 yr Ja ubeležih još jedan remi ali svaki bod koji ovaj nesrećno selektiran tim osvoji zlata vredi.
February 21, 20196 yr Izuo me @ducca opet ko car. A bome se i na vrh ozbiljno ustremio. Sjajan sprint.