copkillah Posted August 21, 2018 Posted August 21, 2018 Braćo, sve je pod kontrolom, lagano prolazimo!
copkillah Posted August 21, 2018 Posted August 21, 2018 3 minutes ago, kipo said: Ponadah se da pištolj slučajno opaliti.. hej!
kud u maglu Simoviću Posted August 21, 2018 Posted August 21, 2018 3 hours ago, copkillah said: Braćo, sve je pod kontrolom, lagano prolazimo! bogotac
Kreator Posted August 21, 2018 Author Posted August 21, 2018 2 hours ago, Ted said: jel to taj Šćekić? nije. to je ovaj:
Kreator Posted August 22, 2018 Author Posted August 22, 2018 Olimpijakos prodao đurđevića španskom drugoligašu hihonu za 2,5 miliona evra. Tužno što takav igrač ide u drugu špansku ligu, jedino što me teši je to da ovi SNS lopovi ne bi dali grcima ni 200k a ne 2,5miliona evra.
Filozof manijak Posted August 22, 2018 Posted August 22, 2018 (edited) 1 hour ago, Azdaja said: A nama neki procenti? 4 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: valjda 20% dobar vic Edited August 22, 2018 by Filozof manijak
Kreator Posted August 22, 2018 Author Posted August 22, 2018 Mudonja Bata Na pitanje da li se možda više pribojava imena rivala nego njegove igre, Mirković je objasnio:"Možda nisam bio jasan - uopšte se ne plašim! Ni protivnika, ni eventuačlnih naših nedostataka. Ovo je sport, ovo je igra. Praznik fudbala i tako pokušavam da objasnim igračima Partizana. Mi igramo promenljivo i pokušavamo iz dana u dan da podižemo firmu i da gradimo samopouzdanje. U ovom poslu nema mesta za strah. Vidimo svoju šansu, znamo šta treba da radimo i kako da odgovorimo ekipi Bešiktaša. Da li ćemo uspeti? Videćemo za sedam dana".
Kreator Posted August 22, 2018 Author Posted August 22, 2018 1 hour ago, Azdaja said: A nama neki procenti? 28 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: valjda 20% Tako je. Najbolji strelac Partizana iz prethodne sezone karijeru nastavlja u Olimpijakosu koji će crno-belima platiti 2.5 miliona evra na ime transfera Uroša Đurđevića.Pregovori između predstavnika šampiona Srbije i Grčke vođeni su već neko vreme, a na kraju je i sam igrač dogovorio detalje ugovora sa Olimpijakosom za koji će nastupati u Ligi šampiona.Sudeći na osnovu poslednjih informacija koje stižu iz Humske, Partizan će osim 2.5 miliona evra moći da računa i na 20% iznosa od narednog transfera.
Nebojsa Posted August 22, 2018 Posted August 22, 2018 5 minutes ago, BlackGeorge said: Mudonja Bata +1 kakav pun zaokret u izjavama u poredjenju s tupsonom. nije los batica trener, zasad... Na pitanje da li je zadovoljan timom koji ima, Mirković je imao zanimljiv odgovor: "Mi treneri bismo uvek hteli više i bolje, a možda bi i momci u timu želeli Murinja. Tu smo negde, uvek na pola puta. Uvek može bolje, naravno"...
Recommended Posts