Jump to content
IGNORED

FK Partizan - Liga Evrope 2018/19.

Kreator

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Kreator

175

• kud u maglu Simoviću

109

• Ted

106

• mozzer

57

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Rutinski okrenuli na 1 2... ali nasa uptava vetovatno smatra da imamo sasvim dovoljno kvalitetan tim da igramo sa njima...

Posted

naša uprava okrenula telefon pitala jel može se potroši neki dinar....

pa... nisu stigli ni do kraja rečenice kad se čulo: tu tuuu tu tuuu

Posted

Pa kad su pitali Njega.....bolje Bati da su telefonirali (ne Mirkoviću) :fantom:

(Ionako su svi napori usmereni i budžeti opredeljeni ka pronalasku novog centarfora s onU stranu brda) 

elem , ove godine nam je u evropi  domet ovaj dvomeč sa Turcima. I najzagriženijem navijaču Partizana je jasno da je razlika u klasi između njih i nas. A dosadašnja politika uprave tokom prelaznog roka nam ne daje ni promil šanse da se makar ponadamo. Tako da, zavalite se, i uživajte u "vožnji"

Posted

Opet dizanje tenzije, sad samo da vas ne zaseru navijacke grupe svojim potencijalnim sranjima u cetvrtak...

Posted

a ni Besiktaš ne sedi skršenih ruku, dovode Kariusa :happy:

Posted
1 minute ago, levi said:

a ni Besiktaš ne sedi skršenih ruku, dovode Kariusa :happy:

ne znam da l je slučajno ili namerno, ali dobra fora :D

Posted (edited)

Ahahah, pravi covek na pravom mestu u pravo vreme...samo da ponovi prolecno izdanje :D

Skrsene ruke :D

Edited by W.F.C.
Posted

koje budale, mogli su od nas da kupe Kljajića, cena sitnica a kvalitet isti

ocekujem dosta golova, a zaprepastio bih se da uspemo da odemo tamo bez primljenog

Posted

Negredo ipak nije otišao, mediji su preneli lažnu vest.

Šenjola Guneša i njegov tim minuti su delili od eliminacije iz Evrope prošlog četvrtka u Lincu. LASK je imao 2:0 sve do 90. minuta, ali je onda zablistao Alvaro Negredo i golom odveo Bešiktaš na megdan Partizanu. Na sreću po Partizan, Španac je nedugo posle gola dobio crveni karton i neće moći u četvrtak da igra u Humskoj. Pričalo se i o njegovom odlasku, ali je Negredo te glasine (za sada) demantovao za vikend golom u 2. kolu turskog prvenstva, postigavši pogodak u pobedi protiv Erzumuspora (3:1).

http://mondo.rs/a1126685/Sport/Fudbal/Partizan-Besiktas-Liga-Evrope.html

Posted

Šćekić je prijavljen za duel sa Bešiktašom u plej-ofu za Ligu Evrope. A pre nepunih godinu dana je u dresu Genčlerbirligija bio strelac gola za pobedu protiv istanbulskog velikana.
“Jeste, dao sam gol Bešiktašu. Sigurno ću pomoći saigračima i uputiti ih na pravi način kako bi mogli da prođemo dalje”.

http://www.mozzartsport.com/fudbal/vesti/scekic-prijavljen-za-evropu-znam-kako-se-pobeduje-besiktas/304026

Posted

Kockice sudbine se polako uklapaju: oni doveli bušnorukog Karijusa, a mi lakonogog Šćekića. :fantom: