Jump to content

FK Partizan - Liga Evrope 2018/19.

Featured Replies

Koji cirkus jbt - sve pod sloganom: "za dobrobit srpskog fudbala" i jedni i drugi nek se teraju u PM i ja sa njima kad im se dopustaju ovakvi stavovi.

Besiktas je za klasu bolji tim od ovako opljackanog FKP u propaloj drzavici srbarici. Meni je neverovatno da i sada, kada smo nekako dosli do tog 4.kola, oni ne dovode barem 1 jako, zvucno pojacanje - nakon svih opljackanih para u poslednje 3 godine. U stvari - hbe im se a i mora da se slusa shef. Bice - eto dali smo sve od sebe a sada se okrecemo domacem prvenstvu... mrs bre u... lopovi bedni svi zajedno

Svaka cast Mirkovicu i igracima

• Author

@mozzer

Šta drugo reći osim +1.

• Author

džaba smo se radovali crvenom

:sad:

Ja sam se ukljucio na pola drugog i cinilo mi se da cemo ispasti sa 3:4. Da su dali treci, nastao bi haos i verovatno bi i cetvrti primili...

15 minutes ago, Timmy said:

Da su dali treci, nastao bi haos i verovatno bi i cetvrti primili...

mirisalo je

1 hour ago, renne said:

iju, nemoguće, a regularnost prvenstva?

sta je cudno, vec je konstatovano na jednom topiku da nase ime treba da bude fk neregulartizan. jos od dana osnivanja.

13 minutes ago, Ted said:

sta je cudno, vec je konstatovano na jednom topiku da nase ime treba da bude nk neregulartizan. jos od dana osnivanja.

+1

2 hours ago, mozzer said:

Besiktas je za klasu bolji tim od ovako opljackanog FKP u propaloj drzavici srbarici. Meni je neverovatno da i sada, kada smo nekako dosli do tog 4.kola, oni ne dovode barem 1 jako, zvucno pojacanje - nakon svih opljackanih para u poslednje 3 godine. U stvari - hbe im se a i mora da se slusa shef. Bice - eto dali smo sve od sebe a sada se okrecemo domacem prvenstvu... mrs bre u... lopovi bedni svi zajedno

Svaka cast Mirkovicu i igracima

Realno, tek sad nemaju razlog da dovode pojačanja, Bešiktaš je objektivno jači, Zvezda ima iskustvo igranja (kvalifikacija za) LŠ, više se nije moglo.