Ted Posted August 16, 2018 Posted August 16, 2018 (edited) po onome što se dešavalo uopšte nisam siguran da bi taj LASK bio mnogo lakši Edited August 16, 2018 by Ted
Kreator Posted August 16, 2018 Author Posted August 16, 2018 (edited) Ne deluju. Lask je možda u ovom meču čak bio i bolji. Kraj. Ako bešiktaš bude igrao ovako protiv nas, imamo šanse. Edited August 16, 2018 by BlackGeorge
Redoran Posted August 16, 2018 Posted August 16, 2018 Ne znam zašto padate u bedak, ovo što igra Bešiktaš je kriminal u svim linijama, ne zna se da li je gora odbrana ili napad. Plus je Negredo dobio crveni zbog proslave gola tako da će napad u sledećoj utakmici predvoditi ona kanadska arhiprevara plus naravno Lens. Nije Partizan bez šanse.
Lord Stef Posted August 16, 2018 Posted August 16, 2018 Kakvo je tele Negredo Ako im jos Lola odmah skrsi Babela uzecemo ih zguza.
Cash Posted August 16, 2018 Posted August 16, 2018 2 minutes ago, Redoran said: Ne znam zašto padate u bedak, ovo što igra Bešiktaš je kriminal u svim linijama, ne zna se da li je gora odbrana ili napad. Plus je Negredo dobio crveni zbog proslave gola tako da će napad u sledećoj utakmici predvoditi ona kanadska arhiprevara plus naravno Lens. Nije Partizan bez šanse. Nije valjda da navijaš za besiktas narednog cetvrtka
W.F.C. Posted August 16, 2018 Posted August 16, 2018 Dajte one nacionalne koeficijente kad se zavrse mecevi, da vidimo presek stanja...
sekretar Posted August 16, 2018 Posted August 16, 2018 Imao Lask lepu sansu na samom kraju, ali pokusao neki lob i prebacio preko aluminijuma(ide onaj tm)Sent from my iPhone using Tapatalk
Redoran Posted August 16, 2018 Posted August 16, 2018 2 minutes ago, Cash said: Nije valjda da navijaš za besiktas narednog cetvrtka Rešio sam sve dileme jer idem na odmor pa ću na ovom topiku da navijam za Jankelu i drugare. Da sam ostao kod kuće bilo bi zlo i naopako jer mi je ekipa već bila rezervisala počasno mesto u navijačkom čarteru za Beograd
Lord Stef Posted August 16, 2018 Posted August 16, 2018 (edited) 4 minutes ago, Redoran said: Rešio sam sve dileme jer idem na odmor pa ću na ovom topiku da navijam za Jankelu i drugare. Da sam ostao kod kuće bilo bi zlo i naopako jer mi je ekipa već bila rezervisala počasno mesto u navijačkom čarteru za Beograd Boli te uvo, isto bi navijao sa tribina "napred crno beli" i "Alah je veliki", ko da bi Turci znali koga bodris. Jbt, Batica izgubi glas objasnjavajuci Jankovicu da valja ponekad i u odbrani potrcati. Edited August 16, 2018 by Lord Stef
Kreator Posted August 16, 2018 Author Posted August 16, 2018 (edited) Zdjelar umalo autogol. Prečka se isprečila. Izlazi Janković u igru Đerlek. Bravo Jankoviću, odlična utakmica. Edited August 16, 2018 by BlackGeorge
Kreator Posted August 16, 2018 Author Posted August 16, 2018 3 -2 smanjiše danci. slabo igramo u zadnjih 20 minuta.
kud u maglu Simoviću Posted August 16, 2018 Posted August 16, 2018 odličan bio jankara sad lola da zaključa
Recommended Posts