Jump to content

FK Partizan - Liga Evrope 2018/19.

Featured Replies

to je to otprilike, s tim sto bi ivanovica za sada ostavio - ivanovic od proletos je znacajno bolji od ovoga sto je nikolic dosad pokazao.

pocese prsti da mi se znoje, prosto mi tesko da prelomim preko tastature - obzirom da imamo jos samo tri igraca koji se vode kao napadaci, a sustinski to nisu - mozda tu ima mesta i za ozega. eto - rekoh i to :(

naravno, sve ovo pod uslovom da tzv uprava nema nameru da dovede iole ozbiljnijeg skorera.

Ožegovicu nedostaje inteligencija, u najopstijem smislu a u fudbalskom narocito. Ima voljni momenat na potrebnom nivou ali je u ostalim stvarima uglavnom kao june.

To je lik koj ce 20 puta da se zalece glavom u zatvorena vrata bez da mu padne na pamet da proveri kvaku, odnosno da nije mozda otkljucano.

Nema tu pomoci i definitivno nije kalibar za Partizan. Sto ce reci nema tu nista za njega.

Edited by Ted

on daje golove bajo moj, pa nek je june 10 puta

pa i nije se baš proslavio u tom pogledu

mlad je ima vremena

naravno, želim mu da u sledećem klubu trese mreže

• Author

Gledam lask - besiktas...takticka utakmica izmedju dva sesnaesterca bez mnogo rizika i nikakvih šansi.

I dok ovo pišem Lask dao gol bukvalno ni iz čega u 42.minutu. :)

moguće da turci ovo tankuju jer ih ne intetesuje liga evrope. Zapeli bi oni od pocetka.

ništa

Edited by kud u maglu Simoviću

dobra ideja, ako sjebemo danas možemo reći da smo tankovali, ne interesuje nas LE. jbg. mi smo Partizan, samo liga šampiona radi posao.

jbg. kriza u turskoj, lira pada, ludak predsednik, bešiktaševi legionari zabrinuti za budućnost

sreća pa je kod nas nikad bolje :)

eee

opa

batice odlazi!

:mad:

tankujemo