Kreator Posted August 11, 2018 Author Posted August 11, 2018 DAĆEMO DVA GOLA U BEOGRADU: U Nordsjelandu optimistični pred revanš sa Partizanom Danci ubeđeni da preko crno-belih mogu do plej-ofa kvalifikacija za Ligu Evrope Matijas Rasmusen istakao je za klupski sajt Nordsjelanda da njegov tim ohrabruje poslednjih 20 minuta igre u prvoj utakmici, kada su Danci pošteno namučili odbranu Partizana. - Uneli smo mnogo energije u poslednji deo meča i šteta je što nismo došli do izjednačenja. Drago mi je što sam postigao gol, ali mi je krivo što nismo dali više, jer smo imali šansi. Stvorili smo mnogo prilika i to je ono što me hrabri pred revanš. Siguran sam da možemo da postignemo dva gola u Beogradu i da prođemo dalje. I njegov saigrač Magnus Kofod Andersen deli isto mišljenje.- Nije dobar rezultat, ali se ne predajemo. Imali smo više šansi od Partizana, ali oni su bili efikasniji. Igra iz drugog poluvremena je recept kako možemo do pobede i do prolaze dalje u Beogradu - istakao je Andersen.
April Posted August 11, 2018 Posted August 11, 2018 3 hours ago, Ted said: mislim da posle promene stcunog staba treba svim igracima dati jedan kredit, jedan period kusnje. realno, u Tecinoj anarhiji i antisistemu nije bilo prilike za iskazati se. Kosatom Miletiću još jedan kredit? Dokle bre? Njemu treba dati jedan gigantski kurac.
kud u maglu Simoviću Posted August 16, 2018 Posted August 16, 2018 pa kad smo posao završili u danskoj
gone fishing Posted August 16, 2018 Posted August 16, 2018 još samo da se nešto ne izjalovi i da kilavi padavičar sutra ode za tursku
zakintos Posted August 16, 2018 Posted August 16, 2018 Ko prenosi? Na RTS naravno nismo pozeljni a bogami povijesni duel nase momcadi ni nas™ HRT ne prenosi :-(
Ted Posted August 16, 2018 Posted August 16, 2018 jebena Arena koje nema na jebenom sbb-u zar nije SK prenosio prvu tekmu?
ZokiAsov Posted August 16, 2018 Posted August 16, 2018 Moji izvori iz trznog centra konjarnik, kazu da Bata nece braniti rezultat. Napasce jako od pocetka, dancima nece biti dobro nimalo.
Kreator Posted August 16, 2018 Author Posted August 16, 2018 2 hours ago, gone fishing said: još samo da se nešto ne izjalovi i da kilavi padavičar sutra ode za tursku Džabe se moliš. Ostaje do zime, za sada... https://www.sportske.net/vest/domaci-fudbal/partizan-se-oglasio-o-odlasku-marka-jankovica-348979.html I bolje što ostaje. Ima njih barem petorica, šesrorica koji treba da idu pre njega.
Nebojsa Posted August 16, 2018 Posted August 16, 2018 informacije od zvanicnika partizana su inace oduvek bile poznate po pouzdanosti, posebno u toku prelaznog roka...
Kreator Posted August 16, 2018 Author Posted August 16, 2018 (edited) Zato sam napisao "za sada". Gde da prodaju jankovića kada neće pare da odvajaju boljeg da kupe sa srpskim pasošem. Ožegović Suma Ivanović Kosati Miletić To je prioritet za prodaju, a pošto ćemo teško naći dobrog igrača sa srpskim pasošem, onda suma da se proda hitno i pojačati ofanzivnu vezu sa kvalitetnim igračem strancem koji pravi razliku. Edited August 16, 2018 by BlackGeorge
Recommended Posts