Geo Posted August 9, 2018 Posted August 9, 2018 7 minutes ago, Lezilebovich said: greši Janković, ali mi deluje da se stvarno trudi i trči Realno, igrac sa najvise fudbalskog talenta na terenu (u obe ekipe) ...Jbg ima svojih mana i losu fizikaliju ali opet nema tu kurcobolje, trudi se ...
Azdaja Posted August 9, 2018 Posted August 9, 2018 Neverovatno kakve se greške naprave u koncepciji, no i ovo je ok. Onaj drugi gol nam je pao sa neba. Mnogo su mladi i zeleni ovi, prolazimo ih na čisto iskustvo.
copkillah Posted August 9, 2018 Posted August 9, 2018 1 minute ago, Geo said: Realno, igrac sa najvise fudbalskog talenta na terenu (u obe ekipe) ...Jbg ima svojih mana i losu fizikaliju ali opet nema tu kurcobolje, trudi se ... Da, on ima, što se kaže, honest mistakes, nije do nezalaganja.
kud u maglu Simoviću Posted August 9, 2018 Posted August 9, 2018 (edited) zdjelar se probudio meni kod jankare smetaju one silne iznude prekršaja Edited August 9, 2018 by kud u maglu Simoviću
Tresko Posted August 9, 2018 Posted August 9, 2018 Dobar ovaj Kupus iz Nordšelanda, da vide da se kupi.
Azdaja Posted August 9, 2018 Posted August 9, 2018 Mene brine vikend, kad krene opet mučenje na pašnjaku
Timmy Posted August 9, 2018 Posted August 9, 2018 Gledam poslednjih 10min... Kako mi uopste vodimo ovde? Evo i kraj,
W.F.C. Posted August 9, 2018 Posted August 9, 2018 (edited) Bravo. Besiktas vodi, bila bi fora da ih prodje nekako LASK. Edited August 9, 2018 by W.F.C.
gone fishing Posted August 9, 2018 Posted August 9, 2018 jarnizacija uspela, sada da se ova igra prenese u zemun u nedelju
copkillah Posted August 9, 2018 Posted August 9, 2018 11 hours ago, Filozof manijak said: Istrulićemo Dance! 11 hours ago, Cash said: Dobijamo 2:0 11 hours ago, BlackGeorge said: Tako jeeee ! Idemo optimizam volume MAX ! Razbićemo tu Dansku boraniju ! 11 hours ago, copkillah said: Došlo je vreme za naplatu Eura '92! 10 hours ago, BlackGeorge said: Je..ćemo braću Laudrup ! 7 hours ago, zema said: manimo se finansijske trivije i spremimo se za radost koju ce nam partizan veceras prirediti 5 hours ago, ZokiAsov said: Urlik ne igra? Gotovi su onda, ni ovako im nisam davao prevelike sanse, sad znam da cemo ih ubiti. Konjarnik pamti! 3 hours ago, kud u maglu Simoviću said: plitak potok 2 hours ago, Azdaja said: Bogumi cu se i ja popravim na kladzu, zaplahnuo me neki talas optimizma. Potok plitak, sever jug. 2 hours ago, FPLS said: Za ove igra neka decurlija. 17, 18, 19 godina... Samo dvojica preko 23. Odoh da stavim koju paru na vas, srecno komsije
Filozof manijak Posted August 9, 2018 Posted August 9, 2018 (edited) Vidiš kako radi jinx edit;: iskren da budem, nisam se nadao pobedi. Svaka čast momcima. Izgleda da je šok terapija uspela ad hoc, sad da vidimo kako će to izgledati na duže staze sa Baticom Edited August 9, 2018 by Filozof manijak
*edited by mod Posted August 9, 2018 Posted August 9, 2018 Dobar ovaj Kupus iz Nordšelanda, da vide da se kupi.+1 na Kuduza. Da nam ga odmah zapakuju kao onomad Kamaru. Sent from my KIW-L21 using Tapatalk
Recommended Posts