August 2, 20186 yr Nevjerovatno mi je da čovjek koji je godinama komandovao odbranama po Primeri evo već godinu i kusur ne može da sastavi i utegne odbranu koja bi bila dostojna nivoa Radnika iz Bijeljine
August 2, 20186 yr Profesionalna ekipa ne bi smela da prima ovakav pacerski gol. Jebo te, covek je posle kornera bio sam toliko da na dva metra nije bilo nikog oko njega. Vazno je da su svi defanzivci Partizana digli ruke prema pomocnom sudiji i reklamirali ofsajd, na to im se svelo ucesce u odbrani. Izbacice Partizan ove, mnogo je losa ekipa u pitanju, ali ovako primiti gol je smesno.
August 2, 20186 yr Da se prijavim za mustuluk. Od nedelje Djuka Out, Batica In, a Petric za pomocnika.
August 2, 20186 yr Author Nemojte da kacite krstajiceve slike, najljubaznije vas molim. Dosta mi je i ovog majmuna na klupi trenutno.
August 2, 20186 yr Author Kajo izgubi loptu onaj španac Umalo 2 - 0. Kakav raspad od igre. @levi Da, da pogotovo ovaj španac što ga đukić doveo. Najgori na terenu. Edited August 2, 20186 yr by BlackGeorge
August 2, 20186 yr 23 minutes ago, James Marshall said: Nevjerovatno mi je da čovjek koji je godinama komandovao odbranama po Primeri evo već godinu i kusur ne može da sastavi i utegne odbranu koja bi bila dostojna nivoa Radnika iz Bijeljine pa jbt marshall jel si ti ikada gledao tečine izjave. čovek ima nerešiv problem u artikulisanju svojih misli i izgovaranju istih odbrana, a i ostatak linijatm izgleda tačno tako kako izgledaju njegove pripreme utakmica sa prvotimcima tvrdim da njega apsolutno ništa ne razume 80% tima njega bojkotije ekipa, buši ga uprava, jedino u šta se slažu sve četiri navijačketm grupe je da mu vide leđa tipična sns situacija na delu e partizan će preživeti, srbija neće Edited August 2, 20186 yr by kud u maglu Simoviću
August 2, 20186 yr Author Kakva osovina zdjelar-pantic-kosović-janković-suma-rikardo bog te... evo ga ćelavi za 1-1. Napokon. Edited August 2, 20186 yr by BlackGeorge