Kreator Posted August 2, 2018 Author Posted August 2, 2018 3 minutes ago, Cash said: Djukicu odlazi Djukicu ubij se.
James Marshall Posted August 2, 2018 Posted August 2, 2018 Nevjerovatno mi je da čovjek koji je godinama komandovao odbranama po Primeri evo već godinu i kusur ne može da sastavi i utegne odbranu koja bi bila dostojna nivoa Radnika iz Bijeljine
kud u maglu Simoviću Posted August 2, 2018 Posted August 2, 2018 4 minutes ago, Cash said: Djukicu odlazi
harper lee Posted August 2, 2018 Posted August 2, 2018 Profesionalna ekipa ne bi smela da prima ovakav pacerski gol. Jebo te, covek je posle kornera bio sam toliko da na dva metra nije bilo nikog oko njega. Vazno je da su svi defanzivci Partizana digli ruke prema pomocnom sudiji i reklamirali ofsajd, na to im se svelo ucesce u odbrani. Izbacice Partizan ove, mnogo je losa ekipa u pitanju, ali ovako primiti gol je smesno.
*edited by mod Posted August 2, 2018 Posted August 2, 2018 Da se prijavim za mustuluk. Od nedelje Djuka Out, Batica In, a Petric za pomocnika.
Kreator Posted August 2, 2018 Author Posted August 2, 2018 Nemojte da kacite krstajiceve slike, najljubaznije vas molim. Dosta mi je i ovog majmuna na klupi trenutno.
Kreator Posted August 2, 2018 Author Posted August 2, 2018 (edited) Kajo izgubi loptu onaj španac Umalo 2 - 0. Kakav raspad od igre. @levi Da, da pogotovo ovaj španac što ga đukić doveo. Najgori na terenu. Edited August 2, 2018 by BlackGeorge
kud u maglu Simoviću Posted August 2, 2018 Posted August 2, 2018 (edited) 23 minutes ago, James Marshall said: Nevjerovatno mi je da čovjek koji je godinama komandovao odbranama po Primeri evo već godinu i kusur ne može da sastavi i utegne odbranu koja bi bila dostojna nivoa Radnika iz Bijeljine pa jbt marshall jel si ti ikada gledao tečine izjave. čovek ima nerešiv problem u artikulisanju svojih misli i izgovaranju istih odbrana, a i ostatak linijatm izgleda tačno tako kako izgledaju njegove pripreme utakmica sa prvotimcima tvrdim da njega apsolutno ništa ne razume 80% tima njega bojkotije ekipa, buši ga uprava, jedino u šta se slažu sve četiri navijačketm grupe je da mu vide leđa tipična sns situacija na delu e partizan će preživeti, srbija neće Edited August 2, 2018 by kud u maglu Simoviću
Kreator Posted August 2, 2018 Author Posted August 2, 2018 (edited) Kakva osovina zdjelar-pantic-kosović-janković-suma-rikardo bog te... evo ga ćelavi za 1-1. Napokon. Edited August 2, 2018 by BlackGeorge
Recommended Posts