crtamOrasi Posted May 18, 2019 Author Posted May 18, 2019 1 minute ago, John Coltrane said: SPAL, Djenova, Fiorentina, pa i ovo veceras su bile tekme koje je Ranijeri morao dobiti za 4. mesto. U svakom slucaju hvala mu za pobedu nad Juveom i srecan mu put. Раниери је добио екипу у тоталном расулу, примали смо по 2-3-4 комада као од шале ко год да је са друге стране. Нити је било тренера који је хтео да дође, нити смо могли да нађемо некога ко ће скупити више бодова са овим ростером од њега. Мислим, са њим знаш шта добијаш - тврд, ружан, такмичарски фудбал, ово он одувек ради, без изузетака. За ЛШ је морало да се ризикује, он то не ради и јеби га, рецимо, Пасторе је данас морао да почне. Да је доведен који месец раније не би ни требало, Дабар је требало да попије отказ после бламаже у купу, фалила нам је још која недеља и још који бод.
John Coltrane Posted May 18, 2019 Posted May 18, 2019 Vezao je mesec i po dana bez poraza, ali ni to nece biti dovoljno za LŠ. Jbg, valjda bih lakse podneo EDF sa ludackim tekmama, goleadom i preokretima.
crtamOrasi Posted May 18, 2019 Author Posted May 18, 2019 Преокрети су углавном ишли на нашу штету. Аталанта, Каљари, Кјево, питај боба шта је ту горе једно од другог. Фиорентина је наравно хајлајт. Не могу, једноставно ми је ужасно било да гледам ону будалу, и кад засере са поставом не исправља изменама. Понекад је било нејасно шта лик ради уопште и која му је логика иза потеза и да ли постоји некаква уопште. Матори се барем штека, јасно је шта ради. И са изменама ради скроз логичан посао увек. Некад се преигра, додуше, утакмица са Ђеновом му је можда и најслабија ако изузмемо првих неколико где је још имао муку да прилагоди екипу себи. Ту је зајебо ствар, преслаба је Ђенова са просипање бодова. Ти су били кључни, али ваљда је калкулисао и одмарао неке играче за Јуве.
MiddleClass Posted May 19, 2019 Posted May 19, 2019 https://www.mozzartsport.com/fudbal/vesti/milan-zeli-nagodbu-sa-uefom-ako-ne-udemo-u-ls-mi-ne-bismo-da-igramo-le-racunajte-kao-da-smo-kaznjeni-i-izbaceni-iz-evrope/327530
goofs Posted May 19, 2019 Posted May 19, 2019 Malo je izokrenuta prica, ovo je bilo ponudjeno Milanu prosle godine, da iskuliraju EL i da ostanu cisti sa FFP. Ovi odbili, zalili se, igrali EL i...ispali u grupi Pitanje je dal ce isto biti ponudjeno i ove godine.
crtamOrasi Posted May 19, 2019 Author Posted May 19, 2019 1 hour ago, MiddleClass said: https://www.mozzartsport.com/fudbal/vesti/milan-zeli-nagodbu-sa-uefom-ako-ne-udemo-u-ls-mi-ne-bismo-da-igramo-le-racunajte-kao-da-smo-kaznjeni-i-izbaceni-iz-evrope/327530
John Coltrane Posted May 19, 2019 Posted May 19, 2019 Sam koncept da im je nesto "ponudjeno" je jeziv.
copkillah Posted May 19, 2019 Posted May 19, 2019 14 minutes ago, John Coltrane said: Sam koncept da im je nesto "ponudjeno" je jeziv. +1
crtamOrasi Posted May 19, 2019 Author Posted May 19, 2019 Емпола нам оверава квалификације за ЛЕ средином јула. Ништа од утакмица у Америци током лета, Палота ће думре.
John Coltrane Posted May 19, 2019 Posted May 19, 2019 Empoli se spasava ispadanja, ali nisam ocekivao bas ovako ubedljivo tamburanje. Sledece stanica gorepomenuti mafiozi sa prezaljenim Frosinoneom i onda za uvece pivo suncokret i 2 ekrana.
crtamOrasi Posted May 19, 2019 Author Posted May 19, 2019 (edited) Шефе, ако изгубите данас како стојите међусобно са овом гомилом која ће завршити са 40 бодова? Вероватно Емполи губи следећу, али шта ако? Edited May 19, 2019 by crtamOrasi
crtamOrasi Posted May 19, 2019 Author Posted May 19, 2019 Ђенови игра и бод ако Емполи изгуби, а хоће, имају бољи х2х. Штета, јбг.
ArleKino Posted May 19, 2019 Posted May 19, 2019 5 minutes ago, crtamOrasi said: Шефе, ако изгубите данас како стојите међусобно са овом гомилом која ће завршити са 40 бодова? Вероватно Емполи губи следећу, али шта ако? Solidna je šansa da će Šef pisati na temi Serie B dogodine ako Fiorentina ne izvadi prst iz guzice pred posljednje kolo.
Recommended Posts