February 17, 20196 yr Ma dobro, ali Prati nije neki tamo levat nego deo ACM Hall of Fame. + 41 gol za tvoj klub: Edited February 17, 20196 yr by Meazza
February 17, 20196 yr 8 minutes ago, MiddleClass said: Losija verzija Belotija. Moze lako da se ispostavi.
February 17, 20196 yr Author Znam bre ko je Prati, samo mislim da nikada u životu nisam pogledao crno-bele yt hajlajtse
February 17, 20196 yr Milan, Chelski, PSG, Real, Bajern i onda Napoli. Polako ce i on u penziju ili Kinu. Ovo veceras je stvarno da se covek zapita sta igra Napoli protiv slabijeg protivnika i to kod kuce?! Sve neko guranje na stranu pa ulazak unutra, kao da na PESu pokusava da postigne gol na foru.
February 18, 20196 yr https://www.google.com/amp/s/amp.index.hr/article/2064799/najludji-var-dosad-nije-gol-za-spal-nego-penal-za-fiorentinu Var
February 18, 20196 yr Author Kapiram da bi mi bilo zabavnije i prijatnije da prebacim na yt kompilaciju "Najveći čirevi i mitiseri Indije sezona 2017-18" no što gledam ovo ;D
February 19, 20196 yr Author Koki je prevazisao sva moja ocekivanja. Kada je potpisivao mislio sam da ce biti gori transfer od Ashleya Colea, a dobismo jednog od najbitnijh igraca ekipe. I Fraudiola je govorio da je profesionalac kakav se retko vidja i ovde svi govore isto, ko bi reko. Podsetio bih da je celu zimu igrao sa slomjenom kosticom u stopalu, to ne bi uradio ni neko ko je dosao i Romine primavere i ko navija za klub citav zivot. Nepouzdan je defanzivac i dalje, naravno. Odbrana 1na1 mu i nije neki problem, kada dodje do fizikalija moze da iznese maltene svaki duel, ali je jednostavno nedovoljno talentovan da prepozna nepredvidjene situacije i odreaguje na vreme. Ne pomaze ni sto igra sa Faziom na strani, on je katastrofalan cele sezone. Mada je i dalje bolji u oba smera od Florenzija, i to ohoho, a cele sezone trpi vise kritika.