Meazza Posted February 17, 2019 Posted February 17, 2019 (edited) Ma dobro, ali Prati nije neki tamo levat nego deo ACM Hall of Fame. + 41 gol za tvoj klub: Edited February 17, 2019 by Meazza
Meazza Posted February 17, 2019 Posted February 17, 2019 8 minutes ago, MiddleClass said: Losija verzija Belotija. Moze lako da se ispostavi.
crtamOrasi Posted February 17, 2019 Author Posted February 17, 2019 Znam bre ko je Prati, samo mislim da nikada u životu nisam pogledao crno-bele yt hajlajtse
MiddleClass Posted February 17, 2019 Posted February 17, 2019 Sampionski ples Intera... P.S. moze i bez Ikardija
goofs Posted February 17, 2019 Posted February 17, 2019 jbni napoli, sta oni igraju jbt, juventus ce postati sampion u martu
John Coltrane Posted February 17, 2019 Posted February 17, 2019 Milan, Chelski, PSG, Real, Bajern i onda Napoli. Polako ce i on u penziju ili Kinu. Ovo veceras je stvarno da se covek zapita sta igra Napoli protiv slabijeg protivnika i to kod kuce?! Sve neko guranje na stranu pa ulazak unutra, kao da na PESu pokusava da postigne gol na foru.
MiddleClass Posted February 18, 2019 Posted February 18, 2019 https://www.google.com/amp/s/amp.index.hr/article/2064799/najludji-var-dosad-nije-gol-za-spal-nego-penal-za-fiorentinu Var
MiddleClass Posted February 18, 2019 Posted February 18, 2019 Koje gazenje na Olimpiku. Vile nosaju Romu...
crtamOrasi Posted February 18, 2019 Author Posted February 18, 2019 Kapiram da bi mi bilo zabavnije i prijatnije da prebacim na yt kompilaciju "Najveći čirevi i mitiseri Indije sezona 2017-18" no što gledam ovo ;D
John Coltrane Posted February 19, 2019 Posted February 19, 2019 Koki najefikasniji branić u ligama petice.
crtamOrasi Posted February 19, 2019 Author Posted February 19, 2019 Koki je prevazisao sva moja ocekivanja. Kada je potpisivao mislio sam da ce biti gori transfer od Ashleya Colea, a dobismo jednog od najbitnijh igraca ekipe. I Fraudiola je govorio da je profesionalac kakav se retko vidja i ovde svi govore isto, ko bi reko. Podsetio bih da je celu zimu igrao sa slomjenom kosticom u stopalu, to ne bi uradio ni neko ko je dosao i Romine primavere i ko navija za klub citav zivot. Nepouzdan je defanzivac i dalje, naravno. Odbrana 1na1 mu i nije neki problem, kada dodje do fizikalija moze da iznese maltene svaki duel, ali je jednostavno nedovoljno talentovan da prepozna nepredvidjene situacije i odreaguje na vreme. Ne pomaze ni sto igra sa Faziom na strani, on je katastrofalan cele sezone. Mada je i dalje bolji u oba smera od Florenzija, i to ohoho, a cele sezone trpi vise kritika.
Recommended Posts