Jump to content
IGNORED

Serie A 2018-2019

crtamOrasi

Recommended Posts

Posted

Mi smo toliko grozni i bez ikakve strukture u igri da mi nije jasno koliko je onda ovaj Milan loš ako smo mi na oko bolji.

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• crtamOrasi

335

• MiddleClass

188

• goofs

165

• John Coltrane

151

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Bar mi se Zaniolo sve vise svidja iz kola u kolo.

Posted

Pravilo broj jedan navijanja za Romu - ne vezuj se ni za koga ko nije Totti ili De Rossi :dry:

U neka srecnija vremena ovakav bedni Milan bi otisao odavde sa 3+ komada. Ne zna se ko je bio gori, odvratna utakmica.

Posted

Borba za CL mesta ima da bude picvajz do kraja sezone, trenutno je pet ekipa u pet bodova razlike, Inter malo odbego ali je u procesu smenjivanja trenera.

Posted

Dotle Napoli sa 16 pobeda, 16 bodova viska od petog i 16 kola pre kraja ne bi trebao da prospe CL...

Samo da sto kasnije krene tradicionalna crna serija :D

Posted

Spallettara je stekao finu zalihu na vreme, inace su u najgrdjoj formi trenutno, da imaju koji bod manje izduvali bi lagano.

Posted

Koje sranje, pa nema 35-36godina

Posted
1 hour ago, John Coltrane said:

Koje sranje, pa nema 35-36godina

Sto, pa duplo veca plata a dao klubu sve sto je mogao. Ovo je ustupak De Laurentisa i ukazano postovanje Mareku.

Posted

Nemaju ni Pelè, Carrasco...

Na zalost mislim da je Kina za Napolitance veoma vredna destinacija, i obrnuto. Moze se tu mnogo vise zaraditi nego sto se objavi...

Inviato dal mio Redmi 4 utilizzando Tapatalk

Posted

Sinoc bila oprostajna vecera sa saigracima iz Napolija, klinci mu u skoli(ci) pre neki dan se oprostili sa drugovima a pre sat vremena objavljeno da je dogovor sa kinezima propao. Neki problemi sa isplatom iskrsli... koja farsa.

Inviato dal mio Redmi 4 utilizzando Tapatalk

Posted (edited)
On 5.2.2019. at 20:30, W.F.C. said:

Sto, pa duplo veca plata a dao klubu sve sto je mogao. Ovo je ustupak De Laurentisa i ukazano postovanje Mareku.

Da, baš filmadžija nekome vrši ustupke i ume da uskaže poštovanje i zahvalnost :D

https://twitter.com/footballitalia/status/1092534909116317696

Edited by crtamOrasi
Posted

Ima prica da je bio pritisnut, "sa strane"... pa je "morao" da ga pusti. Manje je igrao Marek kod Ancelotija a i Kinezi su Kinezi. Kako god, srecno.

Posted
13 hours ago, W.F.C. said:

Ima prica da je bio pritisnut, "sa strane"... pa je "morao" da ga pusti. Manje je igrao Marek kod Ancelotija a i Kinezi su Kinezi. Kako god, srecno.

Ma uopste o tome ne pricam, nego o obicaju Di Lauretiisa da se posere na ledja svakome ko odazi iz kluba, nebitno koliko ga je taj zaduzio. Mogao je da se suzdrzi od komentara na racun Hamsika, covek mu je dao i previse. Ako na kraju ide da uzme neku ozbiljniju kintu ovaj majmun je poslednji ko sme da mu zameri.