radnik Posted May 29, 2019 Posted May 29, 2019 1 minute ago, John Coltrane said: Nekog ko je stigao u Chelski 2015. I mene zanima. Za Pedra mislim.
John Coltrane Posted May 29, 2019 Posted May 29, 2019 Jeste Pedro, bio je i prvak sveta (to je apostrofirao).
Baldrick S. Posted May 29, 2019 Posted May 29, 2019 Aubi preslo od Klopa da dominira do finala a onda maaaah
levi Posted May 29, 2019 Posted May 29, 2019 Just now, John Coltrane said: Jeste Pedro, bio je i prvak sveta (to je apostrofirao). i Evrope
MiddleClass Posted May 29, 2019 Posted May 29, 2019 22 minutes ago, mlatko said: spoiler Inviato dal mio Redmi 4 utilizzando Tapatalk
Mindaugas Žukauskas Posted May 29, 2019 Posted May 29, 2019 Čestitke 189ari, mozzeru i ostalim plavim pregnaocima. Po meni, ključna stvar je nebranjenje Lena na ovoj tekmi, Arsenal ne može da iznese loptu iz zadnje linije bez njega, i samim tim ne može da igra svoju igru. Ova debilana da rezervni i manje kvalitetan golman brani finale euro takmičenja mi zaista vređa inteligenciju.
Mercuzzio Posted May 29, 2019 Posted May 29, 2019 19 minutes ago, John Coltrane said: Jeste Pedro, bio je i prvak sveta (to je apostrofirao). Nije osvojio Liga Kup...
Baldrick S. Posted May 29, 2019 Posted May 29, 2019 Cestitke Sarriju na prvoj tituli u karijeri. Trece mesto, finale nekog tamo kupa, Liga evrope i dobijes otkaz.
Mindaugas Žukauskas Posted May 29, 2019 Posted May 29, 2019 Just now, Zlurad said: Cestitke Sarriju na prvoj tituli u karijeri. Trece mesto, finale nekog tamo kupa, Liga evrope i dobijes otkaz. Otkaz je dobio u ovom boldovanom delu, smenio ga rođeni golman.
Mercuzzio Posted May 29, 2019 Posted May 29, 2019 Sarri odradio vrhunski ovu sezonu sa timom kome je zadnjih 5 godina motivacija nepostojeća na 60% utakmica. Sad kad Hazard ode iz Čelzija biće moguće reorganizovati tim. Arsenal sa ovakvom odbranom nema šta da traži. Emeri je izvukao maksimum
mozzer Posted May 29, 2019 Posted May 29, 2019 6 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said: Čestitke 189ari, mozzeru i ostalim plavim pregnaocima. Po meni, ključna stvar je nebranjenje Lena na ovoj tekmi, Arsenal ne može da iznese loptu iz zadnje linije bez njega, i samim tim ne može da igra svoju igru. Ova debilana da rezervni i manje kvalitetan golman brani finale euro takmičenja mi zaista vređa inteligenciju. Hvala. Asnlu fale kvalitetni igraci za ovaj nivo fudbala... ne moze Kolasinac hbg...
Recommended Posts