Pokojni Ruxin Posted May 9, 2019 Posted May 9, 2019 Just now, Zlurad said: Liverpul, Totenham, Chelsea, Arsenal u finalima a Pep gleda i ne veruje. super, znači kad se skupe sva 4 tima imaće na kraju sezone podjednako trofeja koliko i pep sam. tj vrlo verovatno jedan manje kad uzmemo fa
levi Posted May 9, 2019 Posted May 9, 2019 utešna finala, svi bi ih menjali za titulu u PL. možda Tot ne bi
189- Posted May 9, 2019 Posted May 9, 2019 5 minutes ago, Zlurad said: Liverpul, Totenham, Chelsea, Arsenal u finalima
Pokojni Ruxin Posted May 9, 2019 Posted May 9, 2019 4 minutes ago, Cash said: A 189 ga kritikuje. Nije to u redu dobar je 189-ara, ali stoji da su čelsijevci preterano histerisali ove sezone. zajebali čak i sektu, mislim da je to first. dal je bio smaračkiji fudbalski narativ od pozicije kantea?
ArleKino Posted May 9, 2019 Posted May 9, 2019 Portugalski poligon za pranje para je, inače, dvaput izgubio od Huddersfielda.
levi Posted May 9, 2019 Posted May 9, 2019 gubili su i od Brnlija, Cardifa, Wotforda. uzimaju od bogatih i daju sirotinji a sad oni i Brighton treba da reše prvenstvo
MiddleClass Posted May 9, 2019 Posted May 9, 2019 23 minutes ago, Zlurad said: Liverpul, Totenham, Chelsea, Arsenal u finalima a Pep gleda i ne veruje. Sto? Igra finale sa Votfordom za 10 dana.
189- Posted May 9, 2019 Posted May 9, 2019 18 minutes ago, Pokojni Ruxin said: ali stoji da su čelsijevci preterano histerisali ove sezone. -1 18 minutes ago, Pokojni Ruxin said: dal je bio smaračkiji fudbalski narativ od pozicije kantea? +1
Baldrick S. Posted May 9, 2019 Posted May 9, 2019 1 minute ago, MiddleClass said: Sto? Igra finale sa Votfordom za 10 dana. Za 8 valjda. Vlazni snovi svakog FM menadzera.
Pokojni Ruxin Posted May 9, 2019 Posted May 9, 2019 lol, da pep nije podigao standard NBA-a i dalje bi svi redom ispadali u četvrtfinalima, ali neka vas kad ste tako nezahvalni...sagledaćete i vi pepovu veličinu tamo negde za 20 godina BTW kome treba ušonja da bi skapirao da je daleko najbolja ekipa u daleko najboljoj ligi vrh ponude današnjeg fudbala ja mu tu ne mogu pomoći
Mindaugas Žukauskas Posted May 9, 2019 Posted May 9, 2019 15 hours ago, ArleKino said: Malo me fjaka kako će Valencia izgledati sa Gameirom od početka, mogao bi nam žestoko napatiti ove nesretnike koji se zovu našim stoperima. Bogami, Gameiro ispade naš najbolji štoper noćas, par puta solidno izblokirao svoje. Inače, sretno UEFA-i sa organizovanjem Superkupa Evrope u obliku severnolondonskog derbija u sred Istanbula u avgustu.
Weenie Pooh Posted May 10, 2019 Posted May 10, 2019 3 hours ago, Zed said: Isto govno kao juče. Umesto srpskog Ajaxa i Ajntrahta ovo englesko sranje se provuče. Gde su bili protiv Hrvata na Sp engleske pizdurine. Engleskih pizdurina je u Čelsiju bilo ukupno dve, Loftus-Cheek od starta i sa klupe umesto njega Barkley. Sve ostalo su kontinentalne pizdurine, pa vidi sa njima gde su bili protiv Hrvata na Sp. Posebno treba ispitati odgovornost Kovačića i Rebića, oni mi deluju najsumnjivije.
renne Posted May 10, 2019 Author Posted May 10, 2019 Englezi sad kukaju što moraju tolike hiljade milja da pređu za finale
Delija67 Posted May 10, 2019 Posted May 10, 2019 Sreca pa racunaju rastojanje u tim arhaicnim merama. Da koriste kilometre ko sav normalan svet trebalo bi im jos vise.
Recommended Posts