March 14, 20196 yr Kolko mi je drago zbog Slavije toliko mi nije zao DinamaInviato dal mio Redmi 4 utilizzando Tapatalk
March 14, 20196 yr Ono sto je dobro za Dinamo je sto su sebi nabili dobar keficijent. Ako budu pametni mogu dobre sezone po Evropi da prave jer ce biti povlasceni.
March 14, 20196 yr Napoli-SlavijaBenfika-ValensijaViljareal-ArsenalCelzi-AjntrahtInviato dal mio Redmi 4 utilizzando Tapatalk
March 14, 20196 yr 1 minute ago, Plajvi said: Frankfurt - Valensija Viljareal - Celzi Arsenal - Benfika Napoli - Slavija 6 ekipa odavde bi lagano istamburalo pokojni Ajaks i mrtvi Porto...
March 14, 20196 yr Ove sezone najviše je Zvezda odigrala atipično za klubove iz "regiona". Meč sa Liverpulom u Beogradu je bio za udžbenike, kako odigrati pametno, strpljivo i, pre svega, hrabro ... Dinamo je večeras odigrao pičkasto, da je bilo više smelosti, bez problema bi apsolvirao raspalu Benfiku sa vedetama Fejsom i Žiletom ... Edited March 14, 20196 yr by stoka
March 14, 20196 yr 27 minutes ago, radisa said: Arle pogodio i da Dinamo neće dočekati proleće u Evropi Nema nam druge nego uplatiti 100 evra da Liverpool osvaja premier ligu. Ja cu to uraditi, pa onda kad dodjem u Bosnu pocasticu Arleja mešanim mesom. Nadam se da je Arle negde na zapadu Bosne
March 14, 20196 yr 3 minutes ago, W.F.C. said: a Napoli LE. No, no, nećemo biti neozbiljni. Ja bih sa Slavijom. Nisam heroj kao @Weenie Pooh koji bi izabrao Chelsea u četvrtfinalu, Napoli u polufinalu i Valenciju u finalu.
March 14, 20196 yr Sta ce se hipoteticki desiti ako 4. 5. i 6. u PL budu recimo Arsenal, Celzi i Man Utd, a Celzi uzme LE i Man Utd CL? Svih 6 igraju CL dogodine? I od njih 6, 3 nosioci?
March 14, 20196 yr 5 minutes ago, Plajvi said: Sta ce se hipoteticki desiti ako 4. 5. i 6. u PL budu recimo Arsenal, Celzi i Man Utd, a Celzi uzme LE i Man Utd CL? Svih 6 igraju CL dogodine? I od njih 6, 3 nosioci? Svih 6 igraju CL...
March 15, 20196 yr Drago mi je zbog Slavije, kao i zbog ispadanja Sevilje. A veseli Viljareal mozda sledeće sezone sredom igra Ligu Šampiona, a nedeljom Segundu.
March 15, 20196 yr 47 minutes ago, radisa said: Svih 6 igraju CL... No as per the UCL rule a maximum of 5 teams are allowed from the same league to play in champions league