March 7, 20196 yr 6 minutes ago, W.F.C. said: Pa nek imaju dva kluba, i pre 20 godina su imali. Ko zna, mozda i mi imamo uskoro. Mi se sa njima, Svajcarcima i Cesima borimo za to 15 mesto u narednih par godina.
March 7, 20196 yr 3 minutes ago, pasha said: Mi se sa njima, Svajcarcima i Cesima borimo za to 15 mesto u narednih par godina. Nista to nisu bolje lige od nase sem po infrastrukturi, izboricemo se.
March 7, 20196 yr Pogotovo ce Cukaricki, Radnicki i ostali Lucani biti tas na vagi u toj nasoj borbi. Edited March 7, 20196 yr by Plajvi
March 7, 20196 yr 2 minutes ago, Plajvi said: Pogotovo ce Cukaricki, Radnicki i ostali Lucani biti tas na vagi u toj nasoj borbi. Divan si
March 7, 20196 yr 5 minutes ago, W.F.C. said: Divan si Posebna mi je enigma sto troluje sa Radnickim al jos veca sto je editovao prosto prosirenu recenicu.
March 7, 20196 yr 3 minutes ago, Zlurad said: Posebna mi je enigma sto troluje sa Radnickim al jos veca sto je editovao prosto prosirenu recenicu. A dobro, perfekcionizam, zbunjenost...
March 7, 20196 yr Nije lako, vidi...dal je tas na vagi ili tas na vazi. Ne pazis, zajebes se i mora edit.
March 7, 20196 yr osim infrastrukture, kod Hrvata 4. klub izbaci PSV. malo je to ozbiljnija priča od naše gde tradicionalno 1.5 klub donosi bodove u najboljem slučaju. da li Partizan i Vojvodina, ili Zvezda i Partizan, ili Zvezda i Spartak..
March 7, 20196 yr Vojvodina pre par godina izbacila Sampdoriju. Iako se slazem da izgleda ozbiljnije. Mada ce biti ozbiljna borba.