Bright Billy Posted August 9, 2018 Posted August 9, 2018 meni deluje kao da je plasticna casa u pitanju. predposravljam da covek nije teze povredjen, arkada najverovatnije...
samo_opusteno Posted August 9, 2018 Posted August 9, 2018 Covek izadje sa stadiona a da ga niko nije uhapsio...
pbg12345 Posted August 9, 2018 Posted August 9, 2018 pa da, plasticna casa lepo se vidi i na pocetku snimka i posle dok "leti" ne znam gde ljudi videse flasu? :S
Lord Stef Posted August 9, 2018 Posted August 9, 2018 Lici na one velike case od pola litra, jebem li ga kako je ostala puna posle onolikog leta. Ovo onaj vas Trickovski koji moze 1 na2, 1 na 3 a ni 1 na 4 mu nije strano?
W.F.C. Posted August 9, 2018 Posted August 9, 2018 Ocigledno flasa, puna, plasticna verovatno ali ga roka direktno u glavu... Ne ocekujem neku vecu kaznu, ipak je civilizovana zemlja u pitanju, nije se ovo ni desilo.
samo_opusteno Posted August 9, 2018 Posted August 9, 2018 Holandjani tesko stradali do sada, AZ ispao od Kairata, Fejenord vec ispao od Trencina a Viteze izgubilo kuci od Bazela. Bas im je fudbal u padu, PSV prosle sezone ispao od Osijeka, videcemo ih ove sezone.
Bright Billy Posted August 9, 2018 Posted August 9, 2018 8 minutes ago, W.F.C. said: Ocigledno flasa, puna, plasticna verovatno ali ga roka direktno u glavu... Ne ocekujem neku vecu kaznu, ipak je civilizovana zemlja u pitanju, nije se ovo ni desilo. +1
Apollo Creed Posted August 9, 2018 Posted August 9, 2018 6 minutes ago, samo_opusteno said: Holandjani tesko stradali do sada, AZ ispao od Kairata, Fejenord vec ispao od Trencina a Viteze izgubilo kuci od Bazela. Bas im je fudbal u padu, PSV prosle sezone ispao od Osijeka, videcemo ih ove sezone. Kladioničarska liga,šteta što ne izvukosmo raspali psv...
Cash Posted August 9, 2018 Posted August 9, 2018 1 minute ago, Apollo Creed said: Kladioničarska liga,šteta što ne izvukosmo raspali psv... Nikodije se je bez potrebe plasio Psv. Holandjani su u kanalu i naša repstacija sa sve Krstivojem je jača od njihove
W.F.C. Posted August 9, 2018 Posted August 9, 2018 Menjaju se dosta odnosi snaga, evo ih Danci sa 3 tima takoreci u plejofu, Norvezani nesto igraju, taj srednji esalon liga gde smo ajde i mi je dosta nepredvidiv postao u Evropi.
darkonet Posted August 9, 2018 Posted August 9, 2018 Luksemburzani skroz ok, onaj Progres solidan rezultat protiv Ufe a Dudelanz dobio Legiju u gostima Progres simpaticna ekipica
samo_opusteno Posted August 9, 2018 Posted August 9, 2018 Progres je izbacio Rendzersa cini mi se a ako prodju Ufu idu opet na njih...
W.F.C. Posted August 9, 2018 Posted August 9, 2018 Newcomers takmicenje, mada uvek je i bilo, narocito dok je vazio kup sistem. LS totalna komercijala i smor.
Apollo Creed Posted August 9, 2018 Posted August 9, 2018 20 minutes ago, W.F.C. said: Menjaju se dosta odnosi snaga, evo ih Danci sa 3 tima takoreci u plejofu, Norvezani nesto igraju, taj srednji esalon liga gde smo ajde i mi je dosta nepredvidiv postao u Evropi. Mi bi možda bili srednji ešalon kad u Evropu ne bi slali neke bezvezne timove poput onog nesrećnog Radničkog.
Recommended Posts