Jump to content
IGNORED

Liga Evrope 2018/19

renne

Recommended Posts

Posted

meni deluje kao da je plasticna casa u pitanju. predposravljam da covek nije teze povredjen, arkada najverovatnije... 

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• renne

82

• levi

72

• W.F.C.

65

• 189-

60

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Covek izadje sa stadiona a da ga niko nije uhapsio... 

Posted

pa da, plasticna casa lepo se vidi i na pocetku snimka i posle dok "leti"

ne znam gde ljudi videse flasu? :S

Posted

Lici na one velike case od pola litra, jebem li ga kako je ostala puna posle onolikog leta.

Ovo onaj vas Trickovski koji moze 1 na2, 1 na 3 a ni 1 na 4 mu nije strano?

Posted

Ocigledno flasa, puna, plasticna verovatno ali ga roka direktno u glavu... Ne ocekujem neku vecu kaznu, ipak je civilizovana zemlja u pitanju, nije se ovo ni desilo.

Posted

Holandjani tesko stradali do sada, AZ ispao od Kairata, Fejenord vec ispao od Trencina a Viteze izgubilo kuci od Bazela. Bas im je fudbal u padu, PSV prosle sezone ispao od Osijeka, videcemo ih ove sezone. 

Posted
8 minutes ago, W.F.C. said:

Ocigledno flasa, puna, plasticna verovatno ali ga roka direktno u glavu... Ne ocekujem neku vecu kaznu, ipak je civilizovana zemlja u pitanju, nije se ovo ni desilo.

+1

Posted
6 minutes ago, samo_opusteno said:

Holandjani tesko stradali do sada, AZ ispao od Kairata, Fejenord vec ispao od Trencina a Viteze izgubilo kuci od Bazela. Bas im je fudbal u padu, PSV prosle sezone ispao od Osijeka, videcemo ih ove sezone. 

Kladioničarska liga,šteta što ne izvukosmo raspali psv...:fantom:

Posted
1 minute ago, Apollo Creed said:

Kladioničarska liga,šteta što ne izvukosmo raspali psv...:fantom:

Nikodije se je bez potrebe plasio Psv. Holandjani su u kanalu i naša repstacija sa sve Krstivojem je jača od njihove

Posted

Menjaju se dosta odnosi snaga, evo ih Danci sa 3 tima takoreci u plejofu, Norvezani nesto igraju, taj srednji esalon liga gde smo ajde i mi je dosta nepredvidiv postao u Evropi.

Posted

Luksemburzani skroz ok, onaj Progres solidan rezultat protiv Ufe a Dudelanz dobio Legiju u gostima

Progres simpaticna ekipica

Posted

Progres je izbacio Rendzersa cini mi se a ako prodju Ufu idu opet na njih... 

Posted

Newcomers takmicenje, mada uvek je i bilo, narocito dok je vazio kup sistem. LS totalna komercijala i smor.

Posted
20 minutes ago, W.F.C. said:

Menjaju se dosta odnosi snaga, evo ih Danci sa 3 tima takoreci u plejofu, Norvezani nesto igraju, taj srednji esalon liga gde smo ajde i mi je dosta nepredvidiv postao u Evropi.

Mi bi možda bili srednji ešalon kad u Evropu ne bi slali neke bezvezne timove poput onog nesrećnog Radničkog.