August 9, 20186 yr meni deluje kao da je plasticna casa u pitanju. predposravljam da covek nije teze povredjen, arkada najverovatnije...
August 9, 20186 yr pa da, plasticna casa lepo se vidi i na pocetku snimka i posle dok "leti" ne znam gde ljudi videse flasu? :S
August 9, 20186 yr Lici na one velike case od pola litra, jebem li ga kako je ostala puna posle onolikog leta. Ovo onaj vas Trickovski koji moze 1 na2, 1 na 3 a ni 1 na 4 mu nije strano?
August 9, 20186 yr Ocigledno flasa, puna, plasticna verovatno ali ga roka direktno u glavu... Ne ocekujem neku vecu kaznu, ipak je civilizovana zemlja u pitanju, nije se ovo ni desilo.
August 9, 20186 yr Holandjani tesko stradali do sada, AZ ispao od Kairata, Fejenord vec ispao od Trencina a Viteze izgubilo kuci od Bazela. Bas im je fudbal u padu, PSV prosle sezone ispao od Osijeka, videcemo ih ove sezone.
August 9, 20186 yr 8 minutes ago, W.F.C. said: Ocigledno flasa, puna, plasticna verovatno ali ga roka direktno u glavu... Ne ocekujem neku vecu kaznu, ipak je civilizovana zemlja u pitanju, nije se ovo ni desilo. +1
August 9, 20186 yr 6 minutes ago, samo_opusteno said: Holandjani tesko stradali do sada, AZ ispao od Kairata, Fejenord vec ispao od Trencina a Viteze izgubilo kuci od Bazela. Bas im je fudbal u padu, PSV prosle sezone ispao od Osijeka, videcemo ih ove sezone. Kladioničarska liga,šteta što ne izvukosmo raspali psv...
August 9, 20186 yr 1 minute ago, Apollo Creed said: Kladioničarska liga,šteta što ne izvukosmo raspali psv... Nikodije se je bez potrebe plasio Psv. Holandjani su u kanalu i naša repstacija sa sve Krstivojem je jača od njihove
August 9, 20186 yr Menjaju se dosta odnosi snaga, evo ih Danci sa 3 tima takoreci u plejofu, Norvezani nesto igraju, taj srednji esalon liga gde smo ajde i mi je dosta nepredvidiv postao u Evropi.
August 9, 20186 yr Luksemburzani skroz ok, onaj Progres solidan rezultat protiv Ufe a Dudelanz dobio Legiju u gostima Progres simpaticna ekipica
August 9, 20186 yr Newcomers takmicenje, mada uvek je i bilo, narocito dok je vazio kup sistem. LS totalna komercijala i smor.
August 9, 20186 yr 20 minutes ago, W.F.C. said: Menjaju se dosta odnosi snaga, evo ih Danci sa 3 tima takoreci u plejofu, Norvezani nesto igraju, taj srednji esalon liga gde smo ajde i mi je dosta nepredvidiv postao u Evropi. Mi bi možda bili srednji ešalon kad u Evropu ne bi slali neke bezvezne timove poput onog nesrećnog Radničkog.