renne Posted August 8, 2018 Author Posted August 8, 2018 1 minute ago, kud u maglu Simoviću said: baš me zanima kako će paok da prođe sa ovim časom geografije sa tribina, kolko to košta u švajcarcima i ja sam se to zapitao
renne Posted August 8, 2018 Author Posted August 8, 2018 Just now, Bright Billy said: jel prenosi neko seltik aek? ne
renne Posted August 8, 2018 Author Posted August 8, 2018 RBS dosta dobro odigrao prvo poluvreme za 2:0
John Coltrane Posted August 8, 2018 Posted August 8, 2018 (edited) 19 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: gori tumba gori solun baš me zanima kako će paok da prođe sa ovim časom geografije sa tribina, kolko to košta u švajcarcima Sta su uradili? edit: Sad se ukljucih na pocetak drugog, jel ovo za Makedoniju? Edited August 8, 2018 by John Coltrane
kud u maglu Simoviću Posted August 8, 2018 Posted August 8, 2018 “macedonia is one and only and it’s here”
samo_opusteno Posted August 8, 2018 Posted August 8, 2018 Kakav mec leptejebo, o ovome sam pricao kad rekoh da su ove runde fudbal a ono posle komercijala.
John Coltrane Posted August 8, 2018 Posted August 8, 2018 Jbt kakav zicer je promasio kapiten PAOKa 1na1 sam u presecenoj lopti stoperu Spartaka.
SNARC Posted August 8, 2018 Posted August 8, 2018 24 minutes ago, samo_opusteno said: Kakav mec leptejebo, o ovome sam pricao kad rekoh da su ove runde fudbal a ono posle komercijala. +1
Kreator Posted August 8, 2018 Posted August 8, 2018 (edited) Izjednačio aek na kraju prvog poluvremena. Veoma jak par Seltik - Aek. Prognoziram da Aek ide dalje...jel beše ide na ćelavog? videoton? Edited August 8, 2018 by BlackGeorge
samo_opusteno Posted August 8, 2018 Posted August 8, 2018 Izjednačio aek na kraju prvo poluvremena. veoma jak par Seltik - Aek prognoziram da Aek ide dalje...jel beše ide na ćelavog? videoton?Da idu na taj par. Ako Aek sacuva pozitivan rezultat verovatno prolazi, Seltik je los na strani.
Kreator Posted August 8, 2018 Posted August 8, 2018 Dobri su i AEK i PAOK. Prognoziram AEK-u prolaz u ligu šampiona, ne verujem da će ih ćelavi zaustaviti mada bih voleo zbog naših igrača tamo. Sa druge strane, PAOK pobedio 3 - 2 Spartak iz Moskve iako je gubio 0 - 2. Ne znam samo na koga ide PAOK ako prođe Spartak?
Recommended Posts