Meazza Posted August 1, 2018 Posted August 1, 2018 59 minutes ago, levi said: kakva šteta za Basel, faliće u CL Ja ne znam kako cu moci da pratim posle ovog tuznog rezultata.
levi Posted August 1, 2018 Posted August 1, 2018 zar nisi ti rekao da ne pratiš cl, tamo negde do polufinala?
Lancia Posted August 1, 2018 Posted August 1, 2018 2 minutes ago, levi said: zar nisi ti rekao da ne pratiš cl, tamo negde do polufinala? sta zna Meazza sta je polufinale
porucnik vasic Posted August 1, 2018 Posted August 1, 2018 41 minutes ago, Meazza said: Ja ne znam kako cu moci da pratim posle ovog tuznog rezultata. Фалиће Албан Ајети. Не може сад Леви да спава од муке.
levi Posted August 1, 2018 Posted August 1, 2018 oh evo ga zlo, uvek isto vreme, kasno po srednevropskom vremenu
crtamOrasi Posted August 1, 2018 Posted August 1, 2018 Ispadanje Basela nas™ je gurnulo u drugi sesir, tako da ne znam sto se bunite, ovo je super Sad i Benfica da rikne od Fenera pa da i bazen predje u II, samo nam jos fali da njih izvucemo na zrebu.
John Coltrane Posted August 1, 2018 Posted August 1, 2018 Raduje me ispadanje Bazela, uvek. Tadic zabio za Ajax uz dopelpak KJHuntelara.
porucnik vasic Posted August 2, 2018 Posted August 2, 2018 3 hours ago, levi said: oh evo ga zlo, uvek isto vreme, kasno po srednevropskom vremenu То оно погледаш се у огледалу. Још како ли ти је тешко што им је Пријовић убацио у мрежу...није било лажних орлова нигде.
Meazza Posted August 2, 2018 Posted August 2, 2018 9 hours ago, levi said: zar nisi ti rekao da ne pratiš cl, tamo negde do polufinala? Cetvrtfinala.
levi Posted August 2, 2018 Posted August 2, 2018 (edited) 1 hour ago, Meazza said: Cetvrtfinala. cetvrtfinala ili polufinala https://parapsihopatologija.com/forums/topic/20500-serie-a-2017-18/?page=105&tab=comments#comment-4141411 eto a to je upravo glavni problem sa ligom šampiona, jer manji klubovi ne mogu to da prate. jedini su svetli primeri timovi poput Basela, koji mogu ponekad da odu do nokaut faze naravno da je zlo prepoznalo klub u kome ima Albanaca, a navijač Mančestera voli Mačester mrzi fudbal, ali to je baš ono što nam treba u CL, više klubova poput Basela, kolji dobro rade, daju dobre igrače i usput karaju ove ICC mutante Edited August 2, 2018 by levi
samo_opusteno Posted August 2, 2018 Posted August 2, 2018 Neam pojma, meni je ovo najbolji deo fudbalske sezone. Ove kvalifikacije sa mnostvom gotivnih parova, istorijskih klubova, pogotovo sad ove runde sto dolaze, Slavija - Dinamo Kijev, Benfika - Fener, Seltik - Aek, Ajax - Standard, to je za mene fudbal. Genericki dueli Reala i Bajerna mogu da se gledaju i u predsezoni u Americi, ko se lozi na to. Posle kad se udje u grupe vredi pratiti LE a LS samo u pregledu golova jer u skoro svakoj grupi 2 bogata nabijaju 2 siromasna a oni se kao hijene bore za trece mesto i nastavak u LE. Liga sampiona postaje prilican smor i nesto ce morati tu da se menja, samo se nadam da necemo dobiti neko zatvoreno sranje kao sto je ova smaracina u Americi.
mozzer Posted August 2, 2018 Posted August 2, 2018 12 minutes ago, samo_opusteno said: Neam pojma, meni je ovo najbolji deo fudbalske sezone. Ove kvalifikacije sa mnostvom gotivnih parova, istorijskih klubova, pogotovo sad ove runde sto dolaze, Slavija - Dinamo Kijev, Benfika - Fener, Seltik - Aek, Ajax - Standard, to je za mene fudbal. Genericki dueli Reala i Bajerna mogu da se gledaju i u predsezoni u Americi, ko se lozi na to. Posle kad se udje u grupe vredi pratiti LE a LS samo u pregledu golova jer u skoro svakoj grupi 2 bogata nabijaju 2 siromasna a oni se kao hijene bore za trece mesto i nastavak u LE. Liga sampiona postaje prilican smor i nesto ce morati tu da se menja, samo se nadam da necemo dobiti neko zatvoreno sranje kao sto je ova smaracina u Americi. +1
Recommended Posts