May 31, 20195 yr Ko moze da nahvata Bein sports za finale, dobra zabava zagarantovana: Jose Mourinho i Arsen Wenger kao punditi, prvi jer mora malo da poradi na licnoj promociji a inace je beskrajno zabavan i "objektivan", drugi jer je nasao 2 sata slobodno nakon obrezivanja loze u podbordovlju
May 31, 20195 yr ko je wenger u toj jednacini? Bard svetskog fudbala, gospodin Zivadinovic? mada ne pratim domace, ne znam dal je rezident na rtsu, al lepo bi bilo
May 31, 20195 yr Ima onaj kako se zove, profesor fudbala? Doktor fudbala? Ne znam čoveka po imenu, ali koliko sam shvatio stalno ga dovode u studio.
May 31, 20195 yr 15 hours ago, levi said: Očekujem paklenu četvorku u studiju: Straja, doktor fudbala, Simo Krunić, direktor škole/sudija.
May 31, 20195 yr 22 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said: U pitanju je Aleksandar The Koks Janković, profesor fudbala. Докторирао је 2004. на истом факултету на тему: „Утицај појединих психолошких фактора на успешност у савременом, врхунском фудбалу“.
May 31, 20195 yr Inace im je i najava pogresna jer su Spursi "domacini" pa je Totenham - Liverpool Sent from my SM-G930F using Tapatalk
May 31, 20195 yr To je zato što su oba tima iz NBA lige pa se primenjuje američki standard. The Liverpool Liverpudlians @ Tottenham Hotspurs, only on RTS!