Weenie Pooh Posted May 27, 2019 Posted May 27, 2019 @borris_, priča se da Tuchel hoće da dovede Milnera? Dokazani veteran, freak of nature, savršeno očuvan, 33 godine... računam da bi isti broj miliona bio realna cena da mu ne ističe ugovor u junu.
ArleKino Posted May 27, 2019 Posted May 27, 2019 26 minutes ago, Weenie Pooh said: @borris_, priča se da Tuchel hoće da dovede Milnera? Dokazani veteran, freak of nature, savršeno očuvan, 33 godine... računam da bi isti broj miliona bio realna cena da mu ne ističe ugovor u junu. Pa zar nisu već spakovali Herreru za dž? Šeik Sirotanović lopatom kupi džabicu.
Weenie Pooh Posted May 27, 2019 Posted May 27, 2019 Pa sve slupa u platu, naravno. Krade od bogatih klubova, daje siromašim igračima...
189- Posted May 27, 2019 Posted May 27, 2019 38 minutes ago, Weenie Pooh said: @borris_, priča se da Tuchel hoće da dovede Milnera? Dokazani veteran, freak of nature, savršeno očuvan, 33 godine... računam da bi isti broj miliona bio realna cena da mu ne ističe ugovor u junu. zasto pitas o psg-u na ovoj temi
Weenie Pooh Posted May 27, 2019 Posted May 27, 2019 Pitam o sledećoj destinaciji finaliste ovosezonske Lige šampiona, nisam obavešten da li su se Neimar i ostali pariski rekreativci plasirali u LŠ sledeće sezone.
ArleKino Posted May 27, 2019 Posted May 27, 2019 11 minutes ago, Weenie Pooh said: Pitam o sledećoj destinaciji finaliste ovosezonske Lige šampiona, nisam obavešten da li su se Neimar i ostali pariski rekreativci plasirali u LŠ sledeće sezone. Recreativo Vulvas igraju i iduće sezone u CL, preimenovaće se Ro16 iz Round of Arsenal u Round of PSG.
San Epifanio Posted May 30, 2019 Posted May 30, 2019 Ako sam dobro cuo, na RTS-u najavljuju prvo englesko finale. Promakli su im Jumajted i Celzi.Послато са SM-J510FN уз помоћ Тапатока
Facundo Orellana Posted May 30, 2019 Posted May 30, 2019 Debili. Rekao je juče Straja mađija u jednom trenutku da Real igra sa Čelzijem, a ovlaš sam slušao.
MocaVukotic Posted May 30, 2019 Posted May 30, 2019 Prvo sve-englesko finale bilo je u prvoj sezoni kupa uefa, takodje totnam, samo protiv vulvsa
Delija67 Posted May 30, 2019 Posted May 30, 2019 Ja sam cuo najavu prvog finala dva kluba iz iste zemlje
Recommended Posts