copkillah Posted May 7, 2019 Posted May 7, 2019 Biće milion klipova, ovaj sublimira šta se večeras desilo
Weenie Pooh Posted May 8, 2019 Posted May 8, 2019 14 minutes ago, Zlurad said: Murinjo postao sentimenatalan. Anbelivbl. Naravno, sve pobede su pobede trenera. Klopov personaliti, Klopov mentaliti, how yes no. Da govnar može sebe da uglavi nekako, uglavio bi. Pošto ne može, onda Klop kao proxy.
Lancia Posted May 8, 2019 Posted May 8, 2019 7 minutes ago, Weenie Pooh said: Naravno, sve pobede su pobede trenera. Klopov personaliti, Klopov mentaliti, how yes no. Da govnar može sebe da uglavi nekako, uglavio bi. Pošto ne može, onda Klop kao proxy. Grub si prema Middlu
MiddleClass Posted May 8, 2019 Posted May 8, 2019 (edited) Znaci nije do Klopa, ali jeste do Valverdea. Ppp u najboljem ruhu. Edited May 8, 2019 by MiddleClass
Mindaugas Žukauskas Posted May 8, 2019 Posted May 8, 2019 On 1.5.2019. at 22:55, Mindaugas Žukauskas said: Nije ovde ništa gotovo, ako je raspala Roma nadoknadila -3 protiv Barse, može svako. Spavaš li mirno Nostradamuse
Lancia Posted May 8, 2019 Posted May 8, 2019 4 minutes ago, MiddleClass said: Znaci nije do Klopa, ali jeste do Valverdea. Ppp u najboljem ruhu. Jbg, da si gledao utakmice, Klop je i u prvoj nadigrao Valverdea.
MiddleClass Posted May 8, 2019 Posted May 8, 2019 2 minutes ago, Majo said: Jbg, da si gledao utakmice, Klop je i u prvoj nadigrao Valverdea. Znaci nije do Klopa? Dajte Mesiju zlatnu loptu, zasluzio je...
stoka Posted May 8, 2019 Posted May 8, 2019 Liverpul da osvoji Klempu i Zvezda da se hvali kako je pobedila evropskog šampiona ...
Lancia Posted May 8, 2019 Posted May 8, 2019 9 minutes ago, MiddleClass said: Znaci nije do Klopa? Ne, nego je do Murinja Naravno da je i do Klopa i do Valverdea i do igraca. 9 minutes ago, MiddleClass said: Dajte Mesiju zlatnu loptu, zasluzio je... Nek je podeli sa Kristinom. Zlatnu loptu dati baji sto je izveo korner za cetvrti gol.
Bogotac Posted May 8, 2019 Posted May 8, 2019 Naravno da je zasluzio,sabio je celu sezonu,da ne pricam kako sam vuce ovaj osrednji tim,bez njega ni Levante ne mogu da pobede
Mil@n Posted May 8, 2019 Posted May 8, 2019 2 hours ago, Redoran said: Organski ne podnosim Bazen ali se klanjam do poda svakom ko razmontira madridske ili katalonske pozere. Uz to ide i TAA faktor, ne mogu da prestanem da gledam kako im je prodao foru kao muflonima. Što kaže Vini, ne znaš da li da se više diviš izvedbi ili razmišljanju koje je do iste dovelo. Simplicity of football at its best. Ja navijam za UTD od kada znam za sebe, ali sam uvek gotivio Liverpool, dovoljan je samo jedan razlog: Robbie Fowler, a i nekako su mi tradicionalni, ne troše milijarde a opet su tu negde, valjda želim da pitam što organski ne podnosiš liverpool? Nisam mogao da verujem kada sam pročitao rezultat u nekoj grupi na viberu, nisam bio pri fonu par sati, svaka čast Liverpulu iako nisam od onih što preziru Barsu. Duci Simonović da sisa penis, sport je uz sve svoje mane modernog doba i loših uticaja jedna od najboljih stvari koje postoje.
stoka Posted May 8, 2019 Posted May 8, 2019 Baš kada se čovek zapita zašto se uopšte loži na taj fudbal, desi se ovakva utakmica i pitanje postane izlišno ...
Recommended Posts