Goranz Posted May 7, 2019 Posted May 7, 2019 5 minutes ago, Majo said: Ja sam posle Vinija najveci fan Busketsa, ali covek je iscedjen limun, dusa mu u nosu. Rakitic isto. Umtiti je dugo bio povredjen, totalno je van forme. Prvo je Vidal višak u postavi. Nekada je bio odličan igrač ali njegovo je prošlo. Isto kao i Inijesta prošle sezone. Buskets još može da odigra, ali ne sa Rakitićem i Vidalom kao podrškom.
189- Posted May 7, 2019 Posted May 7, 2019 barcelona je imala dve mrtve sanse u nadoknadi prve utakmice da napravi veci rezultat. isto tako su u ovoj utakmici imali 100% sansu kada je onaj 1 magarac dodao messiju koji je hteo da se poigrava....ko ih jebe. neverovatni preokreti u poslednje 2-3 sezone u ls.
Weenie Pooh Posted May 7, 2019 Posted May 7, 2019 1 minute ago, Goranz said: Prvo je Vidal višak u postavi. Nekada je bio odličan igrač ali njegovo je prošlo. Isto kao i Inijesta prošle sezone. Buskets još može da odigra, ali ne sa Rakitićem i Vidalom kao podrškom. Dve godine mlađi od Milnera, pa ti vidi.
Lancia Posted May 7, 2019 Posted May 7, 2019 Just now, Goranz said: Prvo je Vidal višak u postavi. Nekada je bio odličan igrač ali njegovo je prošlo. Isto kao i Inijesta prošle sezone. Buskets još može da odigra, ali ne sa Rakitićem i Vidalom kao podrškom. Vidal je bio najbolji u Barsi, ja ne znam koju si ti utakmicu gledao @Weenie Pooh Mesi veceras nije imao saigraca, a to da on nekom podvikne....
Weenie Pooh Posted May 7, 2019 Posted May 7, 2019 (edited) 2 minutes ago, Majo said: @Weenie Pooh Mesi veceras nije imao saigraca, a to da on nekom podvikne.... Ako ne može/ne sme, neka ustupi traku nekom drugom. Pique npr. se na njegovom mestu sigurno ne bi samo podbočio i gledao u nebo kad mu tim gubi tri razlike. Edit: Ne bi ni Suarez, naravno. Edited May 7, 2019 by Weenie Pooh
Godfrey Posted May 7, 2019 Posted May 7, 2019 Znao sam da Liverpul ima šanse da izbaci Barsu, ali posle 3-0 u prvoj utakmici...ma kakvi. Pri tom, Liverpul nedeljama igra na nož PL, dok Barsa odmara tim u Primeri..izveli decu protiv Selte kako bi Mesija i ekipu ODMORILI za ovo....ma neverovatno.
Goranz Posted May 7, 2019 Posted May 7, 2019 5 minutes ago, Majo said: Vidal je bio najbolji u Barsi, ja ne znam koju si ti utakmicu gledao @Weenie Pooh Mesi veceras nije imao saigraca, a to da on nekom podvikne.... Bio je dominantan. Vidal ima snage za 45-60 minuta ovakvog fudbala a maltene je na poziciji nekog kreativca u srednjem redu.
radisa Posted May 7, 2019 Posted May 7, 2019 Just now, Majo said: Vidal je bio najbolji u Barsi, ja ne znam koju si ti utakmicu gledao @Weenie Pooh Mesi veceras nije imao saigraca, a to da on nekom podvikne.... Neko je napisao kad je Vidal Izašao da će promaja da duva... Tako i bi... Čovek odigrao dobru utakmicu... @Weenie Pooh @Goranz Na stranu što je Milner stariji, nego je i debitovao sa 16 godina u profi fudbalu, a Vidal sa 19... On je komotno mogao po stažu u penziju, a još uvek je jako dobar... A igrao je fizički mnogo zahtevniju ligu od Vidala tokom cele karijere... IMa Vidal i više snage, nego je Valverde nešto umislio...
Lancia Posted May 7, 2019 Posted May 7, 2019 (edited) 7 minutes ago, Goranz said: Bio je dominantan. Vidal ima snage za 45-60 minuta ovakvog fudbala a maltene je na poziciji nekog kreativca u srednjem redu. Pa to sam vec pisao, utakmicu je trebalo da zapocne Artur, pa ako zagusti Vidal, ali ispalo je tako da je u moru bezmudih Vidal jedini imao muda. Edited May 7, 2019 by Majo
Goranz Posted May 7, 2019 Posted May 7, 2019 Valverde je verovatno završio karijeru u Barseloni, planiraju podmlađivanje ekipe a deluje da bi on stavio sve 30+ igrače u postavu da može.
Fakundo Sava Posted May 7, 2019 Posted May 7, 2019 Vlaverde čovek šablona po tom šablonu i napušta klub. Pravi trener bi stavio Mesija na klupu pa ako ovi zaseru ima neko da te vadi
Lancia Posted May 7, 2019 Posted May 7, 2019 (edited) 4 minutes ago, Goranz said: Valverde je verovatno završio karijeru u Barseloni, planiraju podmlađivanje ekipe a deluje da bi on stavio sve 30+ igrače u postavu da može. Ako ima obraza, otisao bi jos nocas, pa njemu bi sutra De Ligt i De Jong sedeli na klupi. Covek hoce Matu iz Junajteda, sta imam vise da ti kazem Edited May 7, 2019 by Majo
MiddleClass Posted May 7, 2019 Posted May 7, 2019 Just now, Majo said: Ako ima obraza, otisao bi jos nocas. Mesi? +1
Lancia Posted May 7, 2019 Posted May 7, 2019 1 minute ago, MiddleClass said: Mesi? +1 De de, na prosloj tekmi si rokao samo tako. kako vetar duva.
Recommended Posts