May 7, 20195 yr 5 minutes ago, Majo said: Ja sam posle Vinija najveci fan Busketsa, ali covek je iscedjen limun, dusa mu u nosu. Rakitic isto. Umtiti je dugo bio povredjen, totalno je van forme. Prvo je Vidal višak u postavi. Nekada je bio odličan igrač ali njegovo je prošlo. Isto kao i Inijesta prošle sezone. Buskets još može da odigra, ali ne sa Rakitićem i Vidalom kao podrškom.
May 7, 20195 yr barcelona je imala dve mrtve sanse u nadoknadi prve utakmice da napravi veci rezultat. isto tako su u ovoj utakmici imali 100% sansu kada je onaj 1 magarac dodao messiju koji je hteo da se poigrava....ko ih jebe. neverovatni preokreti u poslednje 2-3 sezone u ls.
May 7, 20195 yr 1 minute ago, Goranz said: Prvo je Vidal višak u postavi. Nekada je bio odličan igrač ali njegovo je prošlo. Isto kao i Inijesta prošle sezone. Buskets još može da odigra, ali ne sa Rakitićem i Vidalom kao podrškom. Dve godine mlađi od Milnera, pa ti vidi.
May 7, 20195 yr Just now, Goranz said: Prvo je Vidal višak u postavi. Nekada je bio odličan igrač ali njegovo je prošlo. Isto kao i Inijesta prošle sezone. Buskets još može da odigra, ali ne sa Rakitićem i Vidalom kao podrškom. Vidal je bio najbolji u Barsi, ja ne znam koju si ti utakmicu gledao @Weenie Pooh Mesi veceras nije imao saigraca, a to da on nekom podvikne....
May 7, 20195 yr 2 minutes ago, Majo said: @Weenie Pooh Mesi veceras nije imao saigraca, a to da on nekom podvikne.... Ako ne može/ne sme, neka ustupi traku nekom drugom. Pique npr. se na njegovom mestu sigurno ne bi samo podbočio i gledao u nebo kad mu tim gubi tri razlike. Edit: Ne bi ni Suarez, naravno. Edited May 7, 20195 yr by Weenie Pooh
May 7, 20195 yr Znao sam da Liverpul ima šanse da izbaci Barsu, ali posle 3-0 u prvoj utakmici...ma kakvi. Pri tom, Liverpul nedeljama igra na nož PL, dok Barsa odmara tim u Primeri..izveli decu protiv Selte kako bi Mesija i ekipu ODMORILI za ovo....ma neverovatno.
May 7, 20195 yr 5 minutes ago, Majo said: Vidal je bio najbolji u Barsi, ja ne znam koju si ti utakmicu gledao @Weenie Pooh Mesi veceras nije imao saigraca, a to da on nekom podvikne.... Bio je dominantan. Vidal ima snage za 45-60 minuta ovakvog fudbala a maltene je na poziciji nekog kreativca u srednjem redu.
May 7, 20195 yr Just now, Majo said: Vidal je bio najbolji u Barsi, ja ne znam koju si ti utakmicu gledao @Weenie Pooh Mesi veceras nije imao saigraca, a to da on nekom podvikne.... Neko je napisao kad je Vidal Izašao da će promaja da duva... Tako i bi... Čovek odigrao dobru utakmicu... @Weenie Pooh @Goranz Na stranu što je Milner stariji, nego je i debitovao sa 16 godina u profi fudbalu, a Vidal sa 19... On je komotno mogao po stažu u penziju, a još uvek je jako dobar... A igrao je fizički mnogo zahtevniju ligu od Vidala tokom cele karijere... IMa Vidal i više snage, nego je Valverde nešto umislio...
May 7, 20195 yr 7 minutes ago, Goranz said: Bio je dominantan. Vidal ima snage za 45-60 minuta ovakvog fudbala a maltene je na poziciji nekog kreativca u srednjem redu. Pa to sam vec pisao, utakmicu je trebalo da zapocne Artur, pa ako zagusti Vidal, ali ispalo je tako da je u moru bezmudih Vidal jedini imao muda. Edited May 7, 20195 yr by Majo
May 7, 20195 yr Valverde je verovatno završio karijeru u Barseloni, planiraju podmlađivanje ekipe a deluje da bi on stavio sve 30+ igrače u postavu da može.
May 7, 20195 yr Vlaverde čovek šablona po tom šablonu i napušta klub. Pravi trener bi stavio Mesija na klupu pa ako ovi zaseru ima neko da te vadi
May 7, 20195 yr 4 minutes ago, Goranz said: Valverde je verovatno završio karijeru u Barseloni, planiraju podmlađivanje ekipe a deluje da bi on stavio sve 30+ igrače u postavu da može. Ako ima obraza, otisao bi jos nocas, pa njemu bi sutra De Ligt i De Jong sedeli na klupi. Covek hoce Matu iz Junajteda, sta imam vise da ti kazem Edited May 7, 20195 yr by Majo
May 7, 20195 yr 1 minute ago, MiddleClass said: Mesi? +1 De de, na prosloj tekmi si rokao samo tako. kako vetar duva.