radisa Posted May 7, 2019 Posted May 7, 2019 On 6.5.2019. at 14:20, radisa said: On da uđe na 4-1 u 88. minuti i desiće se neko sranje da on napuca nekog i lopta uđe u gol ili da se odbije balon od prečke njemu na glavu pa da ukljakavi nešto ili neka već slična budalaština koja se dešava jednom u 100 godina... Promašio sam minutu, ali to je to... Dešava se jednom u 100 godina onakav raspad odbrane kod kornera, na ovom nivou... Čovek je user... Iskreno, očekivao sam 1:1 ili tako nešto... Ovo je, u rangu finala protiv Milana, nije normalno da se raspadne Barsa ovako, ali ni u prvo utakmici rezultat nije bio realan... Alisson, igrač utakmice, uprkos golovima Divoka i Winjalduma, poskidao je u prvom svašta i ostavio ekipu u igri... Iskupio se za onaj treći gol na No Kampu...
pasha Posted May 7, 2019 Posted May 7, 2019 Ja rekoh tesko Barsi moze da se ponovi Roma ali moze. Ovo je nestvarno sta su oni radili u odbrani. Ide Liverpul sada do kraja.
Zico Posted May 7, 2019 Posted May 7, 2019 Sta sam ja rekao? Gledao sam samo poslednjih 30 minuta. Ovako jadnu, totalno bezvoljnu ekipu kao sto je Barca bila na ovom mecu nikada nisam video. Kao da su igrali neku nebitnu prijateljsku utakmicu. Cestitke navijacima Liverpula.
MocaVukotic Posted May 7, 2019 Posted May 7, 2019 Jebes ga, ovo moze samo liverpool. Bez firmina i salaha, mind you. Ko god da dodje u finalu, posle ovakvog prolaza nema nikakve sanse. Naravno, menjao bih sve ovo za premiership...
Meazza Posted May 7, 2019 Posted May 7, 2019 Just now, MocaVukotic said: Jebes ga, ovo moze samo liverpool.. I Roma.
Pokojni Ruxin Posted May 7, 2019 Posted May 7, 2019 1 minute ago, Weenie Pooh said: Gde je, šta radi, Filip Kutinjo? evo ga broji trofeje, kaže 4 otkad je stigao u barsu
stoka Posted May 7, 2019 Posted May 7, 2019 Biti navijač Liverpula, prisustvovati na Enfildu ovakvoj utakmici i posle meča sa igračima zapevati: "You'll never walk alone ..." E, oni mogu da kažu: Neprocenjivo ...
Weenie Pooh Posted May 7, 2019 Posted May 7, 2019 Just now, Pokojni Ruxin said: evo ga broji trofeje, kaže 4 otkad je stigao u barsu To kao ja da brojim trofeje koje mi je Đovak Noković osvojio.
radnik Posted May 7, 2019 Posted May 7, 2019 Radisa da se izvini Origiju, Vini Klopu za Wijnalduma kao CF, a ostali casni da pronadju svoje postove od prosle nedelje i pospu se pepelom. Meazza vec presao na Ajax Zajebanciju na stranu, ni 1% nisam verovao. Neverovatno ...
MocaVukotic Posted May 7, 2019 Posted May 7, 2019 Just now, Meazza said: I Roma. Kad kazem "ovo" mislim na gomilu tekmi ovakvih tekmi koje je pool odigrao u ls, olympiakos, istanbul, veceras....
Recommended Posts