Grandilof Posted May 2, 2019 Posted May 2, 2019 10 minutes ago, mrdja said: Onda bi mu Pjanic bio idealan. On je redovno medju 3-4 igraca koji najvise pretrce na utakmici a deli sjajne lopte. Ne izbegava ni duele. Uf, kako je Pjanic bio los sad u ovom delu sezone i u LS, bas nije mogao se sastavi, a poceo je bas bas dobro sezonu. Jos mu Ronaldo uzima dosta slobodnjaka (kasnije je poceo prepusta koji kad je doslo iz dupeta u glavu), a ovaj top 2-3 na svetu u tome. U tom dvomecu protiv Ajaxa Allegri mi nikako nije bio jasan, ostavi Bentancura na klupi u revansu koji mu je jedino dobro odigrao u prvoj utakmici i videlo se odmah da mora mnogo ranije stavljati Douglasa Costu, taj covek mu je bas u debelom zapecku, jeste da je bio povredjen i da je imao one gluposti na pocetku sezone, ali isto tako mu je izneo sve u drugom delu prosle sezone i znas da moze uvek napraviti mnogo iako je sebican.
mrdja Posted May 2, 2019 Posted May 2, 2019 Just now, Grandilof said: Uf, kako je Pjanic bio los sad u ovom delu sezone i u LS, bas nije mogao se sastavi, a poceo je bas bas dobro sezonu. Jos mu Ronaldo uzima dosta slobodnjaka (kasnije je poceo prepusta koji kad je doslo iz dupeta u glavu), a ovaj top 2-3 na svetu u tome. U tom dvomecu protiv Ajaxa Allegri mi nikako nije bio jasan, ostavi Bentancura na klupi u revansu koji mu je jedino dobro odigrao u prvoj utakmici i videlo se odmah da mora mnogo ranije stavljati Douglasa Costu, taj covek mu je bas u debelom zapecku, jeste da je bio povredjen i da je imao one gluposti na pocetku sezone, ali isto tako mu je izneo sve u drugom delu prosle sezone i znas da moze uvek napraviti mnogo iako je sebican. Deluje mi da stvari u svlacionici Juventusa nisu kako treba.
copkillah Posted May 2, 2019 Posted May 2, 2019 31 minutes ago, mrdja said: Onda bi mu Pjanic bio idealan. On je redovno medju 3-4 igraca koji najvise pretrce na utakmici a deli sjajne lopte. Ne izbegava ni duele. Mislim da je premator za Klopa, mada se ja lično ne bih bunio, štaviše
JohnnyD Posted May 3, 2019 Posted May 3, 2019 (edited) 23 minutes ago, mrdja said: Odgledah sinoc posle posla celu utakmicu... Slazem se sve, sa tim da je sve o cemu govoris nastupilo nakon izlaska Keite. Ne zato sto je Keita ultra vrhunski igrac, jednostavno tako se desilo. Pre toga, upravo je Liverpool bila ekipa koja je lako iznosila loptu, i pravila iskusno kombinacije na svojoj polovini dok su Suarez i Mesi trckarali za loptom. Klop je morao da startuje sa Firminom, pa ako ovaj nije spreman neka ga menja. U stvari, Liverpul je slabija (tehnicki, pre svega) ekipa od Barselone, i poremetila ih je povreda, te neiskoriscene sanse. Videlo se da Salahu i Maneu fali jos jedan da im pridje i olaksa resenje, jer su valjda naviknuti na Firmina pored sebe. Mane je bio posebno los - kada kazem "los", mislim da je on i dalje odlican napadac , ali ne ume da zadrzi loptu kao Salah. Dok Salah na ovoj utakmici nije dao gol iz ono malo sansi i polusansi, i to je jednostavno to. Edited May 3, 2019 by JohnnyD
Facundo Orellana Posted May 3, 2019 Posted May 3, 2019 Rezultat baš ne odslikava prikazano. Klop je tražio po svaku cenu gol, nije došao do njega.
Zico Posted May 3, 2019 Posted May 3, 2019 Liverpool ce zadesiti jedna Neverkusen za siromasne sezona.
MiddleClass Posted May 3, 2019 Posted May 3, 2019 3 hours ago, Meazza said: Pa to i stoji u rezultatu. +1
MocaVukotic Posted May 5, 2019 Posted May 5, 2019 Vidim da se pojavio neki video na kome messi nabada fabinha u glavu kod onog faula iz kog je dao treci gol. Sad traze da ga juejfa suspenduje za revans
Miljenko Posted May 5, 2019 Posted May 5, 2019 Koji su smaraci ovi iz Liverpula. Da su igrali protiv Simeonea, pa i da razumem.
MocaVukotic Posted May 5, 2019 Posted May 5, 2019 https://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?yyyy=2019&mm=05&dd=02&nav_id=1537267
copkillah Posted May 5, 2019 Posted May 5, 2019 ta peticija je jako krindži, ali takvih bolida bude u svakoj situaciji a o tom udarcu smo dosta diskutovali i naravno da ne postoji konsenzus
Recommended Posts