kipo Posted April 16, 2019 Posted April 16, 2019 Cisto za uporediti, kako izvesti klub kad sve radi kao sat (u klubu). Prva Murinjova sezona, Erik ten Hag preuzeo Ajax sledece. Bravo za njih!
Deco Posted April 16, 2019 Posted April 16, 2019 Mogla bi Barselona i trenera iz Ajaksa da dovede, kad im već čerupaju tim.
levi Posted April 16, 2019 Posted April 16, 2019 12 minutes ago, kipo said: Cisto za uporediti, kako izvesti klub kad sve radi kao sat (u klubu). Prva Murinjova sezona, Erik ten Hag preuzeo Ajax sledece. Bravo za njih! pa dobro, očekivao bih i drastičniju razliku, počeo je i Ajax malo da kupuje. Murinjo i Mutd naravno nisu za komentar uopšte
reginald Posted April 16, 2019 Posted April 16, 2019 (edited) Manchester United's Spending Since Sir Alex Ferguson Retired (6 Seasons): Arrivals – 26 £805,130,000 Departures – 48 £253,050,000 Edited April 16, 2019 by reginald
Cane Vukic Prebranac Posted April 16, 2019 Posted April 16, 2019 Ајакс Па на љето има да продају и економа и физиотерапеута након овакве сезоне
Giggsy Posted April 16, 2019 Posted April 16, 2019 (edited) 52 minutes ago, kipo said: Cisto za uporediti, kako izvesti klub kad sve radi kao sat (u klubu). Prva Murinjova sezona, Erik ten Hag preuzeo Ajax sledece. Bravo za njih! Nije cak ni to poenta. Mogu u sekundi da nabrojim deset pojacanja koja smo od tada doveli, a koja ili nisu vise tu ili ne sluze nicemu. Trulimo iznutra, kao sve velike civilizacije. Dok je SAF bio tu niko a nije smeo da mu kaze. Kad kaze ide Stam, ode Stam, kad kaze ide Beckham ide Beckham, pa prve trzavice oko RVN-a,rekao mu je idi, o jednom Keanu da ne pricamo. Sta sad imamo, mrtve Glazere koje boli, nesposobnog Woodwarda i redom menadzere - prvi bez pojacanja osim Fellainija (eto jednog od njih deset) i bes ikakvog iskustva da vodi onakav klub, potom senilnog manijaka koji je dvaput ustao sa klupe za dve godine vodjenja kluba, najusetniju licnost u istoriji fudbala koji je pride izgleda stvarno omatorio prerano da se uklopi u moderan fudbal i na kraju da nekako peglamo legendu da vadi kestenje iz vatre, a ako mu se ne da ono sto hoce za par meseci i njega ce oterati i naterati dobar deo zombi navijaca da i njega zamrze. To smo mi trenutno Oleu i Phelanu (kljucnom coveku tamo trenutno, jer Ole nema iskustva) dati odresenu kesu i ruke, onda da pricamo. I da, ja navijam za Argentinu, ali nije do toga, di Mariju je licno upropastio LVG. On je jedini koji je otisao, a trebalo je da ostane. I mozda Memphis Sezona je gotova, 4. necemo biti i nadam se pride unistiti snove Scousera o tituli. Sad konacno pamet u glavu kad pocnu transferi Edited April 16, 2019 by Giggsy
goofs Posted April 16, 2019 Posted April 16, 2019 1 hour ago, Weenie Pooh said: Tadić pored živog Bonućija prima loptu od golmana na grudi i šalje je na krilo. Nije Bonući živ već godinama. I dalje ume da pusti maestralan pas iz pozadine, ali je rupa na svirali. Fantastiche epilog, nadam se da Alegri pati, Ronaldo i kompanija takođe, idem da čitam Juventusov reddit.
Lancia Posted April 16, 2019 Posted April 16, 2019 Divno vece u birtiji s Holandjanima, Mesi + sam se ubio od alkohola
kipo Posted April 17, 2019 Posted April 17, 2019 8 hours ago, levi said: pa dobro, očekivao bih i drastičniju razliku, počeo je i Ajax malo da kupuje. Murinjo i Mutd naravno nisu za komentar uopšte Pa brt, ne može za 2 god u 1/2 CL bez kupovina, danas ne. Ali to, evidentno, ništa ne znači. 7 hours ago, Giggsy said: Nije cak ni to poenta. Mogu u sekundi da nabrojim deset pojacanja koja smo od tada doveli, a koja ili nisu vise tu ili ne sluze nicemu. Trulimo iznutra, kao sve velike civilizacije. Dok je SAF bio tu niko a nije smeo da mu kaze. Kad kaze ide Stam, ode Stam, kad kaze ide Beckham ide Beckham, pa prve trzavice oko RVN-a,rekao mu je idi, o jednom Keanu da ne pricamo. Sta sad imamo, mrtve Glazere koje boli, nesposobnog Woodwarda i redom menadzere - prvi bez pojacanja osim Fellainija (eto jednog od njih deset) i bes ikakvog iskustva da vodi onakav klub, potom senilnog manijaka koji je dvaput ustao sa klupe za dve godine vodjenja kluba, najusetniju licnost u istoriji fudbala koji je pride izgleda stvarno omatorio prerano da se uklopi u moderan fudbal i na kraju da nekako peglamo legendu da vadi kestenje iz vatre, a ako mu se ne da ono sto hoce za par meseci i njega ce oterati i naterati dobar deo zombi navijaca da i njega zamrze. To smo mi trenutno Oleu i Phelanu (kljucnom coveku tamo trenutno, jer Ole nema iskustva) dati odresenu kesu i ruke, onda da pricamo. I da, ja navijam za Argentinu, ali nije do toga, di Mariju je licno upropastio LVG. On je jedini koji je otisao, a trebalo je da ostane. I mozda Memphis Sezona je gotova, 4. necemo biti i nadam se pride unistiti snove Scousera o tituli. Sad konacno pamet u glavu kad pocnu transferi Pa to sam i mislio, jebes pojacanja ako sve strukture kluba ne disu ko jedan. Nisu vam na mjestu tolika razocarenja glede ispadanja iz cl i top4. Fergija je pretesko bilo naslijediti, pa jos sa ovim gazdama. Bilo - proslo raznih sranja, sad treba graditi tim iznova a Ole je prava osoba za to. Zaboravljamo da je ovo ipak Murinjov tim, Murinjova sezona i Murinjovi igrači. Možda Ole nije nema trenerskih kapaciteta za velike domete, ali borba za top4 je njegova zasluga. A za dalje, prije svega treba IZGRADITI tim u svom mandatu, a onda se moze razmisljati o ostalom, s njim ili bez njega. Sve se raspalo, mora od temelja.
ArleKino Posted April 17, 2019 Posted April 17, 2019 16 minutes ago, čekmeže said: Sitiju se baš otvara put do finala. Neće im biti lako, Spursima nema žvaljavog, a bez njega i sa Sonom u glavnoj roli su kompaktniji tim. Još ako katalonski Mancini bude previše rotirao kao u prvoj utakmici, neće valjati.
Giggsy Posted April 17, 2019 Posted April 17, 2019 27 minutes ago, kipo said: Pa brt, ne može za 2 god u 1/2 CL bez kupovina, danas ne. Ali to, evidentno, ništa ne znači. Pa to sam i mislio, jebes pojacanja ako sve strukture kluba ne disu ko jedan. Nisu vam na mjestu tolika razocarenja glede ispadanja iz cl i top4. Fergija je pretesko bilo naslijediti, pa jos sa ovim gazdama. Bilo - proslo raznih sranja, sad treba graditi tim iznova a Ole je prava osoba za to. Zaboravljamo da je ovo ipak Murinjov tim, Murinjova sezona i Murinjovi igrači. Možda Ole nije nema trenerskih kapaciteta za velike domete, ali borba za top4 je njegova zasluga. A za dalje, prije svega treba IZGRADITI tim u svom mandatu, a onda se moze razmisljati o ostalom, s njim ili bez njega. Sve se raspalo, mora od temelja. Ja sam ovde naspisao odavno, bili ili ne bili 4. Ole je buduci menadzer i desilo se i ranije. Sad ostaje ovo sto smo rekli - nek im daju da disu, pa se mozda vratimo brzo
radisa Posted April 17, 2019 Posted April 17, 2019 1 hour ago, čekmeže said: Sitiju se baš otvara put do finala. Treba danas nadoknaditi protiv Sona i Poketinja... Polako sa tim...
Bright Billy Posted April 17, 2019 Posted April 17, 2019 (edited) kad se samo setiim kako su se neki forumski strucnjaci cudili tadicu sto iz mocnog southamptona prelazi u mali ajax... Edited April 17, 2019 by Bright Billy
radisa Posted April 17, 2019 Posted April 17, 2019 7 minutes ago, Bright Billy said: kad se samo setiim kako su se neki forumski strucnjaci cudili tadicu sto iz mocnog southamptona prelazi u mali ajax... Ne sećam se da se neko čudio, ali ajde... Meni je samo krivo što nije prešao u neki od top 6 timova u Engleskoj ili bar u Atletiko... Ali, kontam a su ga potcenili, pa bolje po njega ovako, da je prva violina Ajaksa...
Recommended Posts