April 16, 20196 yr DDG, koji ti je kurac? Od prvog dana sam ga branio i i dalje je najbolji na svetu, al coveku treba psiholog ili novi klub vrlo verovatno Sa 0:1 i dalje bismo nekako imali sansu. A slobodni udarci, nekada smo imali Beckhama...
April 16, 20196 yr DDG čitavu sezonu kilavo brani, nije ovo izolovan slučaj... ali glavno da hoće pola miliona milki nedeljno!
April 16, 20196 yr Nemojte da padate bre, nemojte da padate, hoće stoka da vas dobije pet razlike, još malo pa derbi Mančestera! Tu će vam se sve vratiti, MMW.
April 16, 20196 yr 5 minutes ago, Jeremija said: DDG čitavu sezonu kilavo brani, nije ovo izolovan slučaj... ali glavno da hoće pola miliona milki nedeljno! Dajte mu ugovor pa će i da brani na DDG nivou
April 16, 20196 yr Juventus jednom odvratna ekipa. Padaju, udaraju, traze nesto. Jebote, sto ja mrzim kad imas ekipu od milijardi a igras ko da ti svaki igrac Pipo Inzagi.
April 16, 20196 yr Just now, copkillah said: Dajte mu ugovor pa će i da brani na DDG nivou E, a garant je to. Znam šta bih mu ja dao, ali to nije za forum...
April 16, 20196 yr 34 minutes ago, Pokojni Ruxin said: johne kakav problem imaš? sreća tvoja da nisi trol pa radišu zabole, inače je sasvim bezveze da nazivaš ljude debilima zato što dele golove na pripadajućoj temi... U pravu si, izvini. Samo uzasan dan iza mene. A i ko mi je kriv sto 1 koncept proseravnje ne drzim na ignore.