March 13, 20196 yr Dobar Liverpool. Bice ovde penali-1Niko Kovac trener [emoji33] koji mu je CV?Golman Bayerna je kretenInviato dal mio Redmi 4 utilizzando Tapatalk
March 13, 20196 yr Ima li neko sa autoritetom na terenu da išamara ovog desnog beka Liverpula za ovaj stepen nonšalancije i kurcobolje
March 13, 20196 yr Just now, James Marshall said: Ima li neko sa autoritetom na terenu da išamara ovog desnog beka Liverpula za ovaj stepen nonšalancije i kurcobolje Čekam VVD-a i Milnera da mu se majke nejbu...
March 13, 20196 yr 2 minutes ago, mlatko said: -1 Niko Kovac trener koji mu je CV? uzeo Kup Nemačke sa Ajntraht Frankfurtom
March 13, 20196 yr 1 minute ago, radisa said: Čekam VVD-a i Milnera da mu se majke nejbu... Pa jebotebog, mene je iznerviro, a gledam utakmicu i navijam za fudbal™
March 13, 20196 yr Pa jebotebog, mene je iznerviro, a gledam utakmicu i navijam za fudbal[emoji769]Ma dete je nadubodno, sa 18 godina proglašen za prvog beka, pozvan u repstaciju, sve prekide izvodi... a nema sa kim da ga rotira.
March 13, 20196 yr Just now, Weenie Pooh said: 3 minutes ago, James Marshall said: Pa jebotebog, mene je iznerviro, a gledam utakmicu i navijam za fudbal Ma dete je nadubodno, sa 18 godina proglašen za prvog beka, pozvan u repstaciju, sve prekide izvodi... a nema sa kim da ga rotira. MIlner