ArleKino Posted March 13, 2019 Posted March 13, 2019 Nego, kad je već tema Liga prvaka: Dinamo u osmini finala omladinske Lige prvaka pobijedio Liverpool na penale i plasirao se u četvrtfinale.
Cash Posted March 13, 2019 Posted March 13, 2019 Ide Bayern dalje. Klop če se pretvoriti u 1 Djorica i popiti 3 komada.
Baldrick S. Posted March 13, 2019 Posted March 13, 2019 18 minutes ago, Cash said: Ide Bayern dalje. Klop če se pretvoriti u 1 Djorica i popiti 3 komada. Ako igra kao Atletiko sinoc ispadaju. Ako napadnu onda prolaze. Ali sve mi se cini da ce Klopp da odigra jajarski, da ceka kontru a da ce Bajern da im uvali neki slepacki gol. Bajern jeste Bajern ali im treba opassna smena generacije.
John Coltrane Posted March 13, 2019 Posted March 13, 2019 Uzasano je kad Juve pobedi/prodje bilo koga, ali mi je drago zbog Ronalda, svakako. Kijelini = Ramos za zabare Sa druge strane bas bi me zanimalo kako bi Atletiko igrao da nemaju defanzivno orijentisanog stratega na klupi? Ova sezona je trebalo da bude prekretnica za klub posle vrhunca kada su osvojili La Ligu, pa igrali 2 finala LS, pa stigli na novi stadion, pa uspeli da najboljem igracu produze ugovor i jos dovedu neka pojacanja (Lemar, Rodrigo, Arijas, Kalinic). Meni je Grizmanov i Oblakov ostanak bio znak ohrabrenja, ali izgleda da ipak nema tu mesa za najvece domete i da je pik ove "generacije" ipak prolazi.
porucnik vasic Posted March 13, 2019 Posted March 13, 2019 29 minutes ago, Meazza said: Steta sto ne mogu oba da ispadnu.
crtamOrasi Posted March 13, 2019 Posted March 13, 2019 Prolazi bazen, ubedjen sam. 1 hour ago, Meazza said: Steta sto ne mogu oba da ispadnu. +1
John Coltrane Posted March 13, 2019 Posted March 13, 2019 (edited) OK, sad moram da guglam https://thesportsflix.com/naby-keita-to-miss-the-second-leg-of-the-champions-league-against-bayern-munich/ Dobar potok za BT sport Edited March 13, 2019 by John Coltrane
W.F.C. Posted March 13, 2019 Posted March 13, 2019 Novosadski trener, bio u stabu reprezentacije do pred SP pa ga oterali, nisam siguran koga je sve trenirao pre.
levi Posted March 13, 2019 Posted March 13, 2019 2 minutes ago, John Coltrane said: https://thesportsflix.com/naby-keita-to-miss-the-second-leg-of-the-champions-league-against-bayern-munich/ Dobar potok za BT sport u koja strimčuga. sad mi žao što imam Arenu gde to inače ima da se nađe, na reditu?
Recommended Posts