March 6, 20196 yr Author 1 minute ago, James Marshall said: Ovo je veći šok od jučerašnjeg razbijanja Reala od strane Ajaksa +1
March 6, 20196 yr aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Stigo novi Fergi
March 6, 20196 yr Ali mocna mi je ova patnja forumasa kao nije penal, kao sta je UTD igrao, kako je prosao PPP u punom sjaju. Bez 10 igraca, sa 3 tinejdzera u finisu, naguzis ove zvezde koje se placaju zahvaljujuci malverzacijama Arapa na najvisem nivou. Kao sto rekoh, RedBull Salzburg za bogate.
March 6, 20196 yr Author 2 minutes ago, ToniAdams said: jbt, sta pocini solsker za kolko, dva ipo meseca? od 16.12.
March 6, 20196 yr Btw kod Linekera konsenzus da nije penal, mada Rio ima poentu "odbrambeni igrac ne sme da okrene ledja napadacu" . Cao zdravo odoh da se uroljam
March 6, 20196 yr Author 1 minute ago, John Coltrane said: Ali mocna mi je ova patnja forumasa kao nije penal, kao sta je UTD igrao, kako je prosao PPP u punom sjaju. Bez 10 igraca, sa 3 tinejdzera u finisu, naguzis ove zvezde koje se placaju zahvaljujuci malverzacijama Arapa na najvisem nivou. Kao sto rekoh, RedBull Salzburg za bogate. Dovoljno je bilo videti kladionice 6.2 pobeda, 15.5 prolaz
March 6, 20196 yr 2 minutes ago, John Coltrane said: Ali mocna mi je ova patnja forumasa kao nije penal, kao sta je UTD igrao, kako je prosao Ma koga briga dal je bio ili nije bio penal
March 6, 20196 yr Author Just now, John Coltrane said: Btw kod Linekera konsenzus da nije penal, mada Rio ima poentu "odbrambeni igrac ne sme da okrene ledja napadacu" . Cao zdravo odoh da se uroljam ja se već uroljao
March 6, 20196 yr Author Just now, MancMellow said: Ma koga briga dal je bio ili nije bio penal ama bio je, gledao je šta se dešava
March 6, 20196 yr Just now, John Coltrane said: Btw kod Linekera konsenzus da nije penal, mada Rio ima poentu "odbrambeni igrac ne sme da okrene ledja napadacu" . Cao zdravo odoh da se uroljam Ma sta zna Lineker, zna SUDIJA, zna Skomina, ipak zbog njega se i igra fudbal. Bravo, bravo.