ToniAdams Posted March 6, 2019 Posted March 6, 2019 jel uspeo jos neki tim od 0-2 gajbi da preokrene?
Weenie Pooh Posted March 6, 2019 Posted March 6, 2019 Guardian redakcija pijana & drogirana, ne umeju ni rezultat da zapišu:
renne Posted March 6, 2019 Author Posted March 6, 2019 Just now, Nesh said: Steta. a jebati ga kad sam karekter
Mindaugas Žukauskas Posted March 6, 2019 Posted March 6, 2019 Radiša, zaboravljaš da za te penale koji nisu suđeni nije bilo VARa da se ovako detaljno pogleda. Realno, ima pravo da pokaže na penal, neodgovorna igra odbrambenog igrača, lopta ide ka golu.
Weenie Pooh Posted March 6, 2019 Posted March 6, 2019 Just now, ToniAdams said: jel uspeo jos neki tim od 0-2 gajbi da preokrene? Ne, kažu da su ovi slepci prvi uspeli da ispuste dva gola u gostima.
renne Posted March 6, 2019 Author Posted March 6, 2019 (edited) Tuhel odvratini Edited March 6, 2019 by renne
ToniAdams Posted March 6, 2019 Posted March 6, 2019 Just now, Weenie Pooh said: Ne, kažu da su ovi slepci prvi uspeli da ispuste dva gola u gostima. a dobro, protiv psg to i nije podvig :fantom:
James Marshall Posted March 6, 2019 Posted March 6, 2019 Ovo je veći šok od jučerašnjeg razbijanja Reala od strane Ajaksa
Lancia Posted March 6, 2019 Posted March 6, 2019 3 minutes ago, radisa said: Kako jebbio okrenut licem, kad je okrenut leđima? Ajde, pogledaćemo još jedno 100 puta to, priznajem, ako je bio licem, pa i da se svira... Treba da kačim, šta sve nije svirano kao penal? Čovek, bre, rukom štopuje loptu koja ide po zemlji, pa nije penal, sad ovkve stvari jesu... Ma ajde... Jos jednom bio je okrenut ledjima ali licem ispratio sut, na koji je skocio, to sto ga je lopta zakacila, jbg, zla sreca, cist penal.
ToniAdams Posted March 6, 2019 Posted March 6, 2019 jbt, sta pocini solsker za kolko, dva ipo meseca?
Zico Posted March 6, 2019 Posted March 6, 2019 Ja sam navijao za utd, drago mi je da je psg ispao, ali dajte ljudi svirati ovakav penal i to u nadoknadi, nema veze s mozgom. Cak mislim da ga je lopta prvo udarila u butinu.
Recommended Posts