Mindaugas Žukauskas Posted March 5, 2019 Posted March 5, 2019 Ne bih rekao, njih vuče Mesija, a i on čovek ulazi u godine. Bili su i dominantniji prošlih godina pa su nalazili način da ispadnu od pacera. Biće ovo jedna od neizvesnijih LŠ, a ja tipujem na plave Šeikove.
pasha Posted March 6, 2019 Posted March 6, 2019 Real se raspao nakon vezanih poraza od Barse. A opet da je Varan odmah pogodio iz velike prilike u prvim minutima utakmice verovatno bi utakmica imala drugi tok. Ajax ima losu odbranu. Mogao je Real lagano da postigne par komada. Sledece kolo ce protivnici Ajaxa cuvati Tadica a odbrana ce i dalje biti suplja.
goofs Posted March 6, 2019 Posted March 6, 2019 Ja ne verujem da Juventus moze da da dva komada Atletiku, tvrd je i prljav Simeone.
raPe Posted March 6, 2019 Posted March 6, 2019 Ne može Tadija 10 da dobije, pred sam kraj je pogrešio jedno dodavanje.
Ratamahatta Posted March 6, 2019 Posted March 6, 2019 Kako je izbacio nekoliko puta bukvalno sve, mogao je komotno imati 6 asistencija da ne igra s pajserima.
Calavera Posted March 6, 2019 Posted March 6, 2019 (edited) deveti igrac u istoriji s desetkom u l'equipeu, messi je dobio dva puta Edited March 6, 2019 by Calavera
goofs Posted March 6, 2019 Posted March 6, 2019 Mislim da se racuna sve, jedan od te devetorice je Oleg Salenko, godine '94, a tad je dao 5 golova Kamerunu na WC. Cisto sumnjam da je u istoj godini imao jos jedan spektakularan nastup.
borris_ Posted March 6, 2019 Posted March 6, 2019 Racunaju se evropske utakmice (i to ne sve), SP, EP, fr prvenstvo i utakmice fr reprezentacije
Recommended Posts