March 5, 20196 yr Ne bih rekao, njih vuče Mesija, a i on čovek ulazi u godine. Bili su i dominantniji prošlih godina pa su nalazili način da ispadnu od pacera. Biće ovo jedna od neizvesnijih LŠ, a ja tipujem na plave Šeikove.
March 6, 20196 yr Real se raspao nakon vezanih poraza od Barse. A opet da je Varan odmah pogodio iz velike prilike u prvim minutima utakmice verovatno bi utakmica imala drugi tok. Ajax ima losu odbranu. Mogao je Real lagano da postigne par komada. Sledece kolo ce protivnici Ajaxa cuvati Tadica a odbrana ce i dalje biti suplja.
March 6, 20196 yr Ja ne verujem da Juventus moze da da dva komada Atletiku, tvrd je i prljav Simeone.
March 6, 20196 yr Kako je izbacio nekoliko puta bukvalno sve, mogao je komotno imati 6 asistencija da ne igra s pajserima.
March 6, 20196 yr deveti igrac u istoriji s desetkom u l'equipeu, messi je dobio dva puta Edited March 6, 20196 yr by Calavera
March 6, 20196 yr Mislim da se racuna sve, jedan od te devetorice je Oleg Salenko, godine '94, a tad je dao 5 golova Kamerunu na WC. Cisto sumnjam da je u istoj godini imao jos jedan spektakularan nastup.
March 6, 20196 yr Racunaju se evropske utakmice (i to ne sve), SP, EP, fr prvenstvo i utakmice fr reprezentacije